Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co dodać na serwer Wojny Gildi?

GoldServ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem ciekaw co wy gracze chcielibyście zobaczyć na serwerze Wojny Gildi .

Posiadam już :

-Autorski plugin na gildie

-Ranking graczy (w budowie )

xD

Opublikowano

dobrze by było gdyby była polska wersja pluginu na gildie chociaż dla mnie to obojętnie, co najważniejsze to ogarnięta administracja taka która nie przeklina i nie rozdaje itemów graczą za free, bo znam takich co sobie "dziewczyne" w na serwerach znajdują i itemy za free im dają xDD

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Zenchantowany obsydian który niszczyło by się x2 dłużej :D

Fajny pomysł , jako ten enchant obsydian mogłaby być gąbka , bądź zenchatnowany obsydian na niezniszczalność 1 :)

on death:
       execute console command "lightning $player$"

Looknij czy zadziała :D

O tym wiem ale też można to zrobić tak:

on death of player:
    strike lightning effect at the player

xD

Opublikowano

Dodam prezenty na czym to będzie polegać?
Na fb i na serwerze będę podawał kody po wpisaniu /kod <kod> mamy jakąś szanse na vip , svip , eq , itemy :)
Fajny pomysł?

xD

Opublikowano

Nie.

Autorski generator map. Wielkie góry, drzewa, skrzynki pochowane na mapie, rozbite statki, stare zamki etc.. :D

Fajne tylko kurczę trudne to by było jaki plugin do tego polecasz i czy istnieje inny niż TerrainControl ...

Może dodać że tnt normalnego obsa niszczy przy 7/5% obsydian niezniszczalność 1 przy 3%

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...