Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AD fly

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , podacie jakies dobre sposoby rozprowadzania linkow do ad fly ? Chodzi mi tutaj o to gdzie moge i gdzie najlepiej jest to udostepniac i w jaki sposob ? tzn co ma byc w linkach :P

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

yyy nie rozumiem. Jeżeli chcesz link w ad fly to są specjalne skracacze linków.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

zależy od contentu jaki udostępniasz, jak muzykę to po forach muzycznych itp. itd. ew. możesz wszędzie gdzie potrafisz, pejsbuk, yt, wszelkie fora itp. itd.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na yt jeśli dobrze reklamujesz pod filmikami znanych osób to w ciągu 5min masz juz 100 wyświetleń (u mnie tak jest głownie pisze ze premium do MC xD ) ew. fora związane z grami/muzyka/filmami .

?????

Opublikowano

Ja ci polecam udostępniać po całym internecie skrócone linki plików do pobrania.

Ja robiłem modyfikacje do cf'a i z YT miałem 2000 wejść w linki.

Możesz też dodatkowo pliki wrzucać na np. Catshare, dodatkowo dostaniesz kase za pobrania pliku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No np. wrzucasz jakieś gówienko na mediafire czy coś , skracasz link w adfly, i piszesz ,,Oddaje konto w Metinie2 [randomowa gra] 90 lvl , full eq, passy w środku '' i wysyłasz pod filmem np. Isamu ps. w komach bez www. np. google.pl , a zamiast / to \ . Powodzenia ;)

?????

Opublikowano

@up Ogolnie dzieki za rady , zaraz dam like tylko jeszcze spytam . Po co mediafire ? Ogolnei dasz rade gg wejsc ? Mialbym pare pytan :D

Lepiej dać coś na strone PPD, wtedy zarabiasz kilkanaście złotych za kilka pobrań lub więcej zależy co wrzucasz. A jak masz coś dobrego to bez reklamy ci będą wyświetlenia na YT wskakiwały.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...