Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem gry

Femine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Za czasów młodości grało się w The Sims 2. :D

Później przestałam i wszystko odinstalowałam wraz z dodatkami, które posiadam czyli zwierzaki i 4 pory roku.

Dzisiaj siostra zapytała się czy może zagrać. No to ja że spoko,spoko zainstalowałam uruchamiam i wyskakuje mi taki komunikat. :/

46785274855148046899.jpg

Prawdopodobnie któryś dodatek się nie usunął. Moje pytanie do Was. Gdzie mogę znaleźć i usunąć pliki z dodatku. Przeszukałam dysk D i C, pustka.

Ktoś zna odpowiedź? :)

Opublikowano

A mam pytanie :
Nie mozesz zainstalowac wszystkich dodatkow ??
jesli masz windowsa to mozesz sprobowac ustawic tryb zgodnosci z win. xp
sprawdz w panelu sterowania >> programy czy tam nie masz nic z simsami, Ew. masz wyszukiwarke ;D ona przeluka caly komputer ;d

Opublikowano

A mam pytanie :

Nie mozesz zainstalowac wszystkich dodatkow ??

jesli masz windowsa to mozesz sprobowac ustawic tryb zgodnosci z win. xp

sprawdz w panelu sterowania >> programy czy tam nie masz nic z simsami, Ew. masz wyszukiwarke ;D ona przeluka caly komputer ;d

Nie instalowałam wszystkich dodatków, bo jak na początku zainstalowałam to w 3 częściach wyskoczyły mi jakieś błędy że nie chce się zainstalować. No to odinstalowałam wszystko. Dalej truła mi siostra 4 litery, że chce zagrać to zainstalowałam znowu. Tym razem wszystko zadziałało, tylko grafika troche zepsuta. Ale to nie ważne...

No jak chciałam włączyć tylko podstawową część i wyskoczył mi ten komunikat to pierwsze co zrobiłam to włączyłam wyszukiwarkę. Nic mi nie znalazła. Przeszukałam programy nie było nigdzie.

No ale problem się rozwiązał.

Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...