Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dubbing

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się nastawić angielski dubbing?

Przy okazji - czy wbija mnie automatycznie na polskie serwery? Bo w sumie nie wiem czy z polakami gram.

Opublikowano

Czy da się nastawić angielski dubbing?

Przy okazji - czy wbija mnie automatycznie na polskie serwery? Bo w sumie nie wiem czy z polakami gram.

W tej grze serwery nie dzielą się na kraje/kontynenty.

Nastawić, to znaczy? Jeśli chodzi Ci o spolszczenie to niestety ale raczej nikt jeszcze na to nie wpadł.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

W tej grze serwery nie dzielą się na kraje/kontynenty.

Nastawić, to znaczy? Jeśli chodzi Ci o spolszczenie to niestety ale raczej nikt jeszcze na to nie wpadł.

Po prostu chcę wyłączyć polski dubbing i dać angielski.

Opublikowano

Po prostu chcę wyłączyć polski dubbing i dać angielski.

Jeśli chodzi Ci o dubbing w misjach to po kilku pierwszych samouczkach sam zmienia się na angielski.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Jeśli mój mózg nie ulegnie autodestrukcji to może dam radę. Tak btw. nie wiem czy będę grał bo nie ma łucznika. Brak tak oczywistej postaci sugeruje mi że ta gra nie będzie za dobra.

Opublikowano

To jedna z najlepszych mmorpg moim zdaniem, bardzo złożona i przyjemna. Łucznik ma wejść w przyszłym patchu, już jest dostępny na testowych serwerach

Opublikowano

To jedna z najlepszych mmorpg moim zdaniem, bardzo złożona i przyjemna. Łucznik ma wejść w przyszłym patchu, już jest dostępny na testowych serwerach

To zwracam honor. Ale dubbing i tak jest tak słaby że nawet słabszy od Battlefielda.

Opublikowano

Polski owszem, po angielsku NPC'ty mówią znośnie. Przejdź tylko początkowe misje. Jak szukasz łatwej postaci z dużym DMG to polecam Łotra, chyba najlepszy DPS jednak trochę papierowy, do solowania dungeonów Spec najlepiej się sprawdzi a i w PvP nie jest najgorszy.

Opublikowano

Kapłan najlepsza według mnie klasa - samowystarczalna i nie zużywa praktywnie potków, co w przypadku innych klas sprawiało mi kłopot, dlatego polecam grać tą klasą. Co do dubbingu to wcale nie jest tak źle, a nawet po tylu latach grania w gry typu metin2 czy 4story nawet nie zwracam na niego uwagi tylko klikam pola z żółtym i pomarańczowym tekstem :)

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Kapłan najlepsza według mnie klasa - samowystarczalna i nie zużywa praktywnie potków, co w przypadku innych klas sprawiało mi kłopot, dlatego polecam grać tą klasą. Co do dubbingu to wcale nie jest tak źle, a nawet po tylu latach grania w gry typu metin2 czy 4story nawet nie zwracam na niego uwagi tylko klikam pola z żółtym i pomarańczowym tekstem :)

Ja niestety tego dubbingu nie wytrzymam. Nie dość że jest nie powiem jaki, to jeszcze przez to psuje całą rozgrywkę. Muszę pogrzebać w opcjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...