Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Points Generator

pazur4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie uzytkownicy. Mam pytanie czy taki points generator do ghostsa naprawde dziala czy to tylko fake? Oraz czy jest to cheat? Mozna dostac obecnie za to bana jakbym ododal sobie np 20 punkcików? Nie jest to modyfikacjabpliku ani dll. ani exe. wiec wg vaca bana nie powinno byc. Podobno w tej grze nie ma zadnego anti cheata? Prosze o odpowiedzi na moje pytania.

Opublikowano

Nawet jeśli taki już powstał jest płatny. Trzeba poczekać na darmowe cheaty jeszcze trochę. Ja na takiego nie natrafiłem.

A i jeszcze jedno. Nie ufaj filmom z YT. To zwykłe oszustwo.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Skoro to fake to czemu widze co chwile ludzi 10 prestiz 60 lvl na serwie? Oni uzywaja tego mega unlockera co do mw3 tez byl pewnie

Opublikowano

Proszę:

http://www.speedyshare.com/NSXzr/COD-Ghosts-Mega-Unlocker.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d2dd0b4e597837407643a89cffedef80b1840a0b4c116d72fdc614f640c9d23d/analysis/

Powinien działać. :) Tak to jest jak się człowiek w tej części nie orientuje (za słaby sprzęt). :)

Ten plik pobierze całą zawartość z serwera dopiero po odpaleniu, więc koniecznie wyłącz zaporę oraz antywirus.

Wymagany jest .NET Framework 4. Jeśli z nim nie odpalisz użyj .NET Framework 2 lub 3.5. :P

Opublikowano

Kolego Cichy czy mógłbyś mi powiedzieć jak to bylo w mw3 z tymi cheatami? Byly bany czy moze resety stat? Powiedz o ile sie orientujesz

Opublikowano

Kolego Cichy czy mógłbyś mi powiedzieć jak to bylo w mw3 z tymi cheatami? Byly bany czy moze resety stat? Powiedz o ile sie orientujesz

Tutaj się orientuje, ponieważ w MW3 cheatowałem ile się da. :3 Używałem Mega-Unlockera, by zrobić sobie max lvl, 2 poziom prestiżu, poziomy broni, odznaki i generalnie wszystko. :) Nie działała mi tylko edycja O/Z itp. W moim oknie były wartości jakie wpisałem w tym cheacie, ale inni widzieli tylko te prawdziwe. :)

Do dziś mi nikt statystyk nie wyczyścił, ani nie dostałem bana. :)

Opublikowano

Hmm trzeba po prostu uzyc cheata z glową. Nie po 14 h gry wszystko na max. Tak wnioskuję. Te informacje o statach lvl i broniach etc to sa w jakims pliku u nas na kompie a nie na serwerze IW jak bylo w BO? tak? Ten pliczek jest chyba jakos zakodowany jeszcze ?

Opublikowano

W MW3 bynajmniej odbywało się to tak, że tymczasowe pliki, w których były wszelkie informacje o naszej postaci były zakodowane i przechowywany na komputerze podczas gry. Gdy dołączyłeś do jakiś rozgrywki jego zawartość (oczywiście nadpisana przez cheat) była wysyłana na serwer i takim sposobem to działało.

Opublikowano

Dziwie sie tylko troche IW ze nic z tym niw robi. Dla nich gracze pecetowi to taka mniejszosc ze nie warto pewnie nic robic dla nich zadnych porawek itp. Treyarch w miare potrafil temu zapobiec

Opublikowano

Dziwie sie tylko troche IW ze nic z tym niw robi. Dla nich gracze pecetowi to taka mniejszosc ze nie warto pewnie nic robic dla nich zadnych porawek itp. Treyarch w miare potrafil temu zapobiec

Tzn ja kupiłem grę niedługo po premierze i aktualizacji było sporo i były częste. Cheat po aktualizacji nie działał, ale takie statystyki jakie zostały wysłane na serwer już takie zostały. :) Potem wychodziła nowa wersja cheata itp. :) Nie ma co się nad tym zastanawiać. :)

Opublikowano

Ok Dzięki za pomoc kolego Cichy. Moge ci jakos podziekowac ? Dac jakiegos plusa albo cos w tym stylu?

Możesz zawsze polubić moje posty lub dać ocenę w profilu (gwiazdki), ale to zbędne. Po to tu jestem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...