Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Bład skryptu i gra sie nie włącza

mather49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak, jak w temacie. Gdy uruchamiam combata i tam gdzie jest game start to mi wyskakuje bład skryptu i mam do wyboru tak, lub nie. Jak nadusze tak i nie to to samo sie stanie, tzn. Gra sie właczy, ale gdy wybieram jakas mapke i dusze start to odlicza 5,4,3,2,1 i wtedy mam 10 sek. laga i znowu musze nadusic start game i to samo sie stanie. Prosze o pomoc ! Z góry dziekuje.

Opublikowano

Z tym skryptem to wszyscy mają.

A co do tego, że jest 5,4,3,2,1 i nic to wina internetu. Wyłącz programy które pobierają dużo internetu (przede wszystkim utorrent/bit torent, skype itp).

Jak masz wifi to daj komputer bliżej routera.

Opublikowano

Z tym skryptem to wszyscy mają.

A co do tego, że jest 5,4,3,2,1 i nic to wina internetu. Wyłącz programy które pobierają dużo internetu (przede wszystkim utorrent/bit torent, skype itp).

Jak masz wifi to daj komputer bliżej routera.

No własnie chodzi o to, ze 4 miesiace temu grałem normlanie bez problemu, a teraz to nie wiem co sie dzieje.

Opublikowano

Zresetuj modem kilka razy do ustawień fabrycznych - dalej będę się upierał że to wina internetu.

To nic nie da, bo próbowałem. Interent mam dobry, bo np, jak gram w Skila to nic nie laguje i gra chodzi bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...