Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwis PSP - Warszawa

Puss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nieprzerobioną konsolkę PSP 2004 i już chyba od ponad roku zabieram się do wymiany wyświetlacza(kiedyś upadł, ekran się rozlał/pękł.. do wymiany). Czy ktoś wie czy jest gdzieś jeszcze w Warszawie serwis, który zajmuję się PSP?(m.in. przerobieniem - kompletnie się na tym nie znam). Żałuję, że kiedyś nie wymieniłam było pełno tych punktów, a teraz nie wiadomo co i gdzie..

Aaa właśnie i chodzi o serwis gdzieś w Warszawie :)) z góry dziękuję za odpowiedzi

@Edit

Dobra, powiedzmy, że kiepsko widzę ten serwis więc może spróbuje sama z tym wyświetlaczem.. jak popsuje to trudno w sumie. Znalazłam takie dwa ekrany lcd na allegro, tańszy droższy i teraz tylko pytanie, który z nich jest oryginalny(o ile jest) i czy jakościowo bardzo różni się od oryginalnego? Jeśli tak, to jak to zweryfikować na allegro?

http://allegro.pl/wyswietlacz-lcd-sony-psp-slim-2000-2001-2003-2004-i3721802186.html#tabsAnchor

http://allegro.pl/org-wyswietacz-lcd-sony-psp-2001-2002-2003-2004-fv-i3709253218.html

a może coś innego jeszcze?

deneuve22.png

Opublikowano

Niestety obydwa wyświetlacze to marne chińskie podróby... Czytałem kiedyś o wyświetlaczu SHARP z allegro, który kosztuje ok 100zł i jakość była dużo gorsza od oryginału a co dopiero te 2 za 50zł.. Radzę Ci poszukać używany, oryginalny wyświetlacz.

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...