Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YOLOcraft [Survival] [Gildie za itemki] [Bronie] [Ciekawy drop] [Niszczenie obsydianu] Musisz tu zagrać

kubanek_kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty chyba śmieszny jesteś:

a. 8 slotów, nawet się nie opłacało go otwierać.

b.64 bloki diaxu przy 0,5% dropu diamentu, ja nie jestem no livem który spędzi 10h na zbieraniu tego.

c.Widać że nie stać cię by samemu opłacić serwer, dlatego podniosłeś poziom i sprzedajesz itemki na gildie za sms.

Trochę bez sensu taka gra ;/, przemyśl to i stwórz coś co na serio będzie wciągać a nie kolejną podróbkę survivala, takich tu pełno na mpc.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Ty chyba śmieszny jesteś:

a. 8 slotów, nawet się nie opłacało go otwierać.

b.64 bloki diaxu przy 0,5% dropu diamentu, ja nie jestem no livem który spędzi 10h na zbieraniu tego.

c.Widać że nie stać cię by samemu opłacić serwer, dlatego podniosłeś poziom i sprzedajesz itemki na gildie za sms.

Trochę bez sensu taka gra ;/, przemyśl to i stwórz coś co na serio będzie wciągać a nie kolejną podróbkę survivala, takich tu pełno na mpc.

Gdybyś zagrał to byś wiedział że można zrobić coś takiego jak gąbka i nie trzeba siedzieć w kopalni tylko przy odrobinie szczęścia zdobyć łatwo itemki

Żeby nie było że nie słucham propozycji to zmieniam bloki na zwykłe itemki

cover.png?dl=0

Opublikowano

Reklama serwera zrobiona na odwal sie ! Juz przez ta sama reklame nie zagram na serwerze :)

Popraw reklame dodaj grafike ss'y z serwera a napewno bedzie lepiej :)

Pozdrawiam !

csHDdb6.png

Opublikowano

No ciekawie, ciekawie choć mało slotów. Administrator jest ogarnięty, pluginy dobrze skonfigurowane tylko mapa badziewna ;f

Opublikowano

nazwa fajna :D a tu się zawiodłem z resztą :( 8 slotów no dobra ale pomijając to to gdzie takie drogie gildie, gildie za tyle itemków to na jakiś skkfach mogą być ale nie na serwerze który nie ma nawet 30 slotów. Gildie za itemki OK ale jakieś symboliczne 16 diaxów, żelaza, złota i pasuje.

Tak więc moje uwagi:

+ O WIELE tańsze gildie

+ zwiększcie sloty MINIMUM do 20 ( to i tak mało ale lepiej niż 8 )

Jeśli posłuchacie moich rad może i coś wyjdzie z tego serwera, pozdrawiam :)

## generalnie serwer DOŚĆ fajny ale są lagi choćby jak się kopie, nie ma losowych kordów a to minus, wyjście ze spawna zwalone bo musze obejść go dookoła żeby iść na ląd, jak byście nie mogli 2 bramy zrobić ;c, napiszcie co dropi z gąbki bo nie wiem czy warto ją craftować. I teraz ważna uwaga, exp nie leci ze stone tylko lecą butelki, jeśli lecą bytelki powinno być na nie z 50% czy więcej a nie 2-3 % bo zanim wykopie butelek na 30 lvl to kilka diax kilofów zużyje ;\

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

fajnie by było, bo generalnie mi się podoba, lecz na 8 slotów to pewnie praktycznie nie ma ramu i stąd lagi ;c

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

co dropi z gąbki tak btw?

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Zastanawiam się po co zakładać 8 slotowy serwer w MIARĘ fajnym pomysłem (oczywiście który już był) skoro wiesz, że graczy na nim nie będzie więc mogłeś sobie zainwestować, zbudować epicki spawn i wtedy wystawić serwer np. 50 slotów. Wtedy by Ci to poszło.

Ale serwer na ogół GiT.

Nie polecam.

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

napisane nie ma, ale działać działają i wgrane są

Wesołych Świąt ! ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...