Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która broń jest najlepsza?

asd1111.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zależy do jakiej kategorii chcesz broń.

Wszystkie które tutaj wymieniłeś powinny być do ataku krótko dystansowego.

Jednak ja Ci polecam P90, sam ją posiadam, do krótkiego dystansu w sam raz.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Prosto powiem kto grał na od samego początku ten zrozumie, że K2 była tak op, że z każdej odległosci przy najmniejszym przycelowaniu w głowe z każdej odległosci siadał headshot, z biodra żeby nie było wątpliwosci... 
Jego odrzut jest praktycznie ZEROWY
Później w którejś aktualizacji to naprawili tak samo jak częstotliwość zrobienia ''Martyta'' (Męczennik) czyli zabicia oponenta w tym samym momencie.
Po ostatniej aktualizacji znów K2, jest bronią, którą gracz z umiejętnosciami potrafi wykorzystać w piekielny sposób...

Jeśli znów naprawią to, to tak

Hardcore: 
MP7A1 / SCORPION vz61 (Co do drugiego to nie jestem przekonany, ponieważ wczoraj go dopiero dodali i nie miałem okazji przetestować go na hardcorze)
Blasting:
Jeśli sniperka i w miare szybki i celny quickscoping to polecam Ci CZ700 + Glock 17 

Jeśli SMG to tylko MP7A1, dość celny 40 pocisków dość szybki reload
Jeśli zwykła maszynówka to albo K2 / M4A1 / AK103 lub P90, tak jak na wstępie. M4A1 skuteczny z biodra jednak mniej niż K2, minimalnie większy damage, AK103 tylko dla weteranów których praktycznie nie ma. Jeśli widzisz w przeciwnej druzynie wysoki lv, a AK103 wiedz że coś sie dzieje.. ta bron ma najwiekszy damage spośród karabinow maszynowych co za tyym idzie, najwiekszy odrzut i czasem cięzko jest trafić w przeciwnika szybciej niż on to zrobi :) / P90 jest to bron której nie lubie i nie polecam nikomu... Może i ma dużo naboi w magazynku, ale jego celownik optyczny odstrasza mnie a strzelanie z biodra jest praktycznie nie możliwe! 

Team deathmatch:

Jeśli sniperka i w miare szybki i celny quickscoping to polecam Ci CZ700 + Glock 17 + skakanie jak sarna i bieganie wszędzie, żeby było nas pełno z każdej strony... ważne jest również przy przeładowaniu schowanie sie w bezpiecznym miejscu lub za przeszkodą. 

Jeśli SMG to tylko MP7A1, dość celny 40 pocisków dość szybki reload
Jeśli zwykła maszynówka to albo K2 / M4A1 / AK103 lub P90 //// UP :)

Dalej nie bede sie powtarzał, bo to są tylko moje spostrzeżenia na temat broni w tej grze. 
Może ktoś coś z tego zaczerpnie, a jeśli nie to przynajmniej zwalczyłem nude :)

I wszystko jasne...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Nie jest chyba to związane z tematem.

Moim zdaniem powinieneś pochodzić na teamdeadmatch i poszukać odpowiedniej broni, którą będziesz lepiej grał. Ja ci z tych broni polecam P90, nie celuj nią na głowę bo nie trafisz. Zazwyczaj próbuj trafiać po klacie, gdyż ma to swoją celność.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

krótki zasięg tylko i wyłącznie scorpiony

długi polecam hk417 nadaje się też na krótki ma duże dmg

snajperka ja jestem przekonany to cheytec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...