Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDZ! Typ: KM 5 ! Bule-Red! Zapraszam do czytania!

harger99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam ludzi którzy byli by chętni zagrać na Km 5 , a więc tak Robię z kolegami serwer Mamy już serwer 12 slotów w piątek albo czwartek dokupujemy do 20 ts też mamy ale nie chcemy na razie nie potrzebnego tłumu , wszystko wypali pluginy już są zrobione ^^. Czekamy tylko aż kolega dostanie ''hajs'' Zrobię Reklamę inny kolega banner ,rangi i tp. Mam tylko do was prośbę raczej pytanie, Kto chce zagrać ,ma ochotę, siłę. Proszę pisać w komentarzach oczywiście Propozycje też chodzi tu o zabawę . O Fun nie o płakanie bo np eq stracili. Nie chce dyskryminować młodych graczy ale Potrzebni mam ogarnięci ale cóż Podania beda na mpc pod reklamą a sprawdzenie wieku , skilla i tp. na TS . Drop Naszym zdaniem jest Dobry nie będzie łatwo wbić od razu eq Diax bo 0,6 na diamenty ale nie będzie lipy bo to nie jest zły drop :).

Czekam na Propozycje, co dodać, a co usunąć . Pozdrawiam

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Wytrzymajcie w piateczek gorące otwarcie potem wkleje tu linka do tematu właściwego czyli Prezentacji robionej przez zemnie Jestem z niej dumny <3 tak do 21 powinienem się wyrobić jak nie to w czwartek :3

@edit To dla osób co mi na pw piszą :D.

@Edit: Prezka Oficialna : http://www.mpcforum.pl/topic/1088106-km-5-logblock-wersja-164epicki-server-unikalnygeneratormapy-ugm/

Opublikowano

To masz Problem :( Przykro mi

@edit Twój server też wymiata :D 2 osoby :)

Hejtu nie lubię i nie toleruje .

Opublikowano

To opisz co to jest, bo nic nie wywnioskowałem z pierwszego postu, tylko to że szukasz graczy, dalej to już masło maślane. Nie hejtuję, zadałem pytanie co to jest bo na zapowiedź to nie wygląda.

Ps double post.

b_560_95_2.png

Opublikowano

To opisz co to jest, bo nic nie wywnioskowałem z pierwszego postu, tylko to że szukasz graczy, dalej to już masło maślane. Nie hejtuję, zadałem pytanie co to jest bo na zapowiedź to nie wygląda.

Ps double post.

Sorry troche tak naskoczyłem nie wyjaśniałem specialnie bo szukam graczy co umieją w to grac albo przynajmniej nie są dziecmi.

Z Natury jestem Hałasliwy i nie jestem przykładem Poprawnego polaka z Ortografia czy wyrażaniem się. :)

Ja z 3 lub dwoma qmplami bysmy byli chetni o ile gralo by duzo osob :)

Zobacz mój 1 Post wyżej @5up Bodajże zaraz podam link Do Prawdziwej Prezki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...