Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakładam nowy serwer 75 slotów POTRZEBUJE POWAŻNYCH WSPÓLNIKÓW

matityb567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PUMPKIN CRAFT

SZUKAMY WSPÓLNIKA DO ZARZĄDZANIA SERWEREM MINECRAFT !!!

Wymagania:

- min. 12 lat

- umiejętności w minecraft

- znajomość pluginów (teoria i praktyka)

- kultura

- małe podanie komentarz lub pw :

Imie:

NickMC:

Umiejetności:(np. pisanie pluginów)

NAJBARDZIEJ POTRZEBUJEMY LUDZI DO PISANIA PLUGINÓW!

Opublikowano

PUMPKIN CRAFT

Świetna nazwa - tworzyć dynie. Idealnie odzwierciedla serwer.

- min. 12 lat

Idealny wiek na rozpoczynanie działalności gospodarczych, tworzenia serwerów gier na większą skalę. 12 lat... To przecież jeszcze podstawówka, ale co mi tam, w serwerach jest przyszłość.

- umiejętności w minecraft

Jakie umiejętności? Dla jednych umiejętność, to stworzenie drewnianego kilofu, dla drugich napisanie autorskiego silnika pod serwer. Skoro ważne są umiejętności, to zgłaszam się, bo przecież umiem wykopać kamień. To już coś!

Imie:

NickMC:

Umiejetności:(np. pisanie pluginów)

Stosowanie takiego systemu rekrutacji pod tak duży projekt, jak to określasz, to idiotyzm. Osoba może tam wpisać co sobie chce, a nie identyfikuje to jej faktycznych umiejętności.

NAJBARDZIEJ POTRZEBUJEMY LUDZI DO PISANIA PLUGINÓW!

Dzięki, że podkreśliłeś, bo normalnie bym tego nie zauważył. Skoro potrzebujecie - nie ma problemu. Napisz do programisty, zapłać mu kwotę, która na ma na końcu trzy zera - masz swoje pluginy.

//Jeżeli ktokolwiek zgłosi się do takiego projektu, który cokolwiek potrafi i jego wiek przekracza 16 lat oferuję 1000ZŁ nagrody dla twórcy tego tematu, bo nikt normalny nie będzie współpracował z kimś, kto nie wie jak działają serwery i zarządzanie nimi, a jego wiek, to +/- 13 lat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy uważasz , że 75 slotów to "duża działalność gospodarcza " ?

Raz miałem taki serwer (50 slotów) i 12 latek nie zawsze musi być dzieckiem minecrafta , który się podnieca zcraftowaniem kilofa , np. na tamtym serwerze jeden 12-latek dobrze pisał plg.

Nazwa może i nie jest mega ale po to to robię aby właśnie z innymi ustalić nazwę.

Opublikowano

Imie: Sebastian
NickMC: Viccek
Umiejetności: Znam i ogarniam wiele pluginów.

Opublikowano

Z dziecimi na 100% nie będe współpracował :) Jeżeli będzie coś bardziej ogar to możesz do mnie pisać ;3 Oto moje podanko

Imie: Krzysiek

Nick w MC: Sysiu

Umiejetności: Pisanie pluginów i skryptów, Konfiguracja pluginów, Stawianie serwerów gier/głosowych na serwerach Dedyk/VPS, Konfiguracja serwerów Dedyk/VPS, WebMastering, Zarządzanie dużymi serwerami MineCraft

Opublikowano

Imię: Krzysiu

Nick w MC: Rettiwer

Umiejętności: WebMastering(Tworzenie stron, item shopów,tworzenie paneli zarządzania serwerem itp.), pisanie pluginów, zakładanie serwerów głosowych (ts3,mumble) , zakładanie serwerów gier i ich profesjonalna konfiguracja (Mam na myśli serwery : CS1.6 oraz Minecraft).

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...