Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór zasilacza

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zakupiłem sobie ostatnio karte grafiki His amd 6970 i moim problemem jest zasilacz posiada w tej chwili Modeco Feel 520 W ale cuż no trzeba coś lepszego więc tak do 150 zł chciałbym coś znaleść jak narazie znalazłem teb zasilacz nie ma go na czarnej liscie http://allegro.pl/promo-coolermaster-650w-2x6pin-1x8pin-aktywne-pfc-i3710960878.html#tabsAnchor

Na czym mi zależy ? Aby było napewno 1x 8 pin i 1x 6 pin za każdą sensowną wypowiedź nagradzam plusem

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Corsair vs 450w. Albo aerocool 450w z nastawieniem na tego 1.

Czyli zasialacz Corsair vs 450w bez problemu uciągnie tą grafike wraz z moim sprzętem. Czy mogą pojawiać się komplikacje?
Opublikowano

tam masz jeszcze zapas na 770 :P.

Bo twój zestaw pod obciążeniem około 230-50W będzie brał na oko.

A OC ? Opłaca się ? Da rade zasilacz
Opublikowano

Ok dzięki tylko dlaczego mają się męczyć jeżeli Deus G1 500W zasilacz daje rade z dwiema 6950 ? A ja raczej z Cross Fire nie będe kożystał.

Opublikowano

Linia 12V to 350-400W w takiej 450'tce, ta karta maksymalnie żre 200W + cpu koło 100, do tego 20 mobo, 20 dysk, podczas testów lub grania w najbardziej wymagające tytuły będzie obciążony w 100%.

Opublikowano

Aa kumam ;D dzięki za odpowiedzi najprawdopodobniej zakupie deus g1 500 W bardzo przypadł mi do gust. Temat do.zamknięcia a osoby chetne pomocy tak jak obiecałem otrzymały +;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...