Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak pominąć sprawdzanie plików wifi GAMELOFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to mój pierwszy poradnik jak pominąć sprawdzanie plików wifi na gameloft.

Z góry piszę że to nie jest piracenie ponieważ jeżeli ktoś niema w domu wifi a ma wykupiony pakiet darmowego internetu to może sobie dzięki temu pobrać pliki.Chyba że są piraci to sobie pobiorą pliki sd z neta i mogą pominąć sprawdzanie plików wifi ale muszą mieć wykupiony pakiet internetowy. Dodam iż ja zakupiłem Brother In Arms na Xperia x8 no i gdy uruchomiłem ukazało mi się że muszę pobrać przez wifi pliki.Niestety ja nie mam wifi w domu ponieważ jakiś problem jest a więc zastosowałem się do tego

Zrobimy to w punktach:

1. Na pulpicie stwórz notatnik

Jeżeli ktoś nie wie to tak się tworzy notatnik :)

post-1028745-0-00139800-1384952213_thumb.png

2. W notatniku wpisujemy FALSE

powinno to wyglądać tak:

post-1028745-0-95821700-1384952326_thumb.png

3. Teraz zmieniamy nazwę notatnika na qaWifiOnlyMode

Wszystko zapisujemy teraz podłączamy komórke do usb i wrzucamy ten plik textowy na kartę pamięci. (Nie wrzucamy tego pliku do żadnego folderu tylko od razu na kartę pamięci). Odłączamy komórke wchodzimy w grę od GAMELOFT i włączamy po chwili powinny nam się ukazać 2 opcje: WI-FI oraz Carrier Network wybieramy oczywiście Carrier Network jeżeli mamy już pliki do np. brother in amrs 2 na karcie pamięci to wystarczy że mamy pakiet internetowy i naciskamy wtedy carrier network a komórka sprawdzi nam

pliki. Po chwili ukażę się nam że wszystkie pliki są i można już grać wciskamy OK i gra się uruchamia !

życzę powodzenia i miłej gry !

@Edit trzeba mieć wykupiony pakiet internetowy.

Opublikowano

Nie testowałam tego, nie miałam problemów z grami na telefonie, ale jeżeli to rzeczywiście ma komuś pomóc to okej... ale mógłbyś troszkę czcionkę pozmieniać, bo ciężko się czyta taką tęczę.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...