Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Maokai

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sadzicie o nim na dzien dzisiejszy ? Jestes dobrym wyborem ? cZy jest masa lepszych? Jak on sie spisuje na jungli i gankach?

Opublikowano

Daje radę, ale jest nieprawdopodobnie zależny od teamu, taki drugi Nautilus. Świetne ganki, fajny ult, doskok, slow, bush check. Ale nie ma kompletnie żadnego DMG gdy budujesz go pod AD czy AP Tanka, tylko full AP robi dmg. Innymi słowy, brązów/silverów nim nie poccarujesz.

1qQSmS3.png

Opublikowano

tak jak powiedzial @up jest podobny do naucika, mam obie te psotacie i powiem ci ze sa to jedni z moich ulubionych junglerow

osobiscie bardziej polecam ci nauta gdyz ma wiecej cc i dobrze targetuje carrych z ulta :> ale maok jest tez niczego sobie

Opublikowano

Maokai trochę wypadł z mety już jakiś czas temu, jest strasznie mało widoczny tak z mojego punktu widzenia. Może "wypadł z mety" to trochę ostre słowa ale wg mnie jest dosyć słaby. Z pewnością poleciłbym Ci coś w stylu Elise albo J4, o wiele lepsze picki, ganki, może nie clear time z wypadku j4 :D

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...