Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola PS4 Czy Komputer różnice zalety/wady.

gruby1011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć poważnie zastanawiam się nad wyborem między nadchodzącą konsolą PS4 (ewentualnie Xone)a komputerem. Nie mogę się zdecydować co by mi bardziej podpasywało z jednej strony fajnie posiedzieć z znajomymi i pograć sobie na padzie pod TV w fajne gierki MP. Zwłaszcza gdy posiadam już jeden w miarę mocny komputer lecz on nie jest moją własnością ,ale mogę grywać na nim często.Sam osobiście grywam praktycznie w gry Moba na swoim sprzęcie ,który nie imponuję ,ale starcza na podstawowe czynności. Dylemat mam taki czy wymienić ten komputer na nowszy czy kupić konsole.

Z grubsza przedstawiłem swoją pierwszą sprawę teraz mam pytanie odnoście parametrów konsoli oraz komputera.Zakładając ,że mam fundusz 3000 zł na komputer nie wliczając monitora myszki klaw itd. To czy ten komputer jest w stanie dorównać takiej konsoli pod względem wydajności klatek fps oraz jakości obrazu ?

Chciałbym znać wasze opinie,ale w miarę obiektywne. Mam nadzieje,że ten temat nie wzburzy konfliktów między fanami konsol oraz Pc.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Dorówna PS4, mam rozumieć, że chcesz konsolę lub komputer do gier? To już od ciebie zależy czy wolisz mieć PS4 nie martwiąc się o gry czy komputer w którym jeśli chciałbyś grać na max. ustawieniach musiałbyś co 2-3 lata dokupywać nowe części bo gry będą miały coraz większe wymagania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...