Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Server dedykowany mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jestem w posiadaniu servera w domu,{ Dell 2x3.0/146gb/2gb } i czy posiadając ten server jestem w stanie postawić na nim dedyka mt2?? dodam że posiadam internet światłowodowy 1gb/s. z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jestem w posiadaniu servera w domu,{ Dell 2x3.0/146gb/2gb } i czy posiadając ten server jestem w stanie postawić na nim dedyka mt2?? dodam że posiadam internet światłowodowy 1gb/s. z góry dzięki za odpowiedź.

Jeśli będzie chodził 24/7 to jedynie możesz sb postawić serwer no-hamachi o ile masz stałe łącze, dedyk ma większe parametry,łącze i jest czynny 24/7 bo hostuje go maszyna do tego przeznaczona.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Kolego dzięki za informacje. zobacze co da się zrobić Ps a ile może kosztować taka maszyna do hostowania??

Dokładnie nie wiem,ale na pewno nie 50,60zł tylko znacznie więcej, im wyłożysz więcej kasy tym bd miał lepsze parametry..

@: Możesz sb wykupić Vpsa za 25-30zł :D<3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie koniecznie . Polecam Ci kupic za te 200zł sprintdatacenter.pl i masz spokój jeśli nie chcesz wydawać dużych sum np, na hosteam bo takiego vpsa to latwo idzie dosnac 19zł z exone i śpi .:x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...