Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] Listopadowe Zestawy

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogli by zrobić coś innego :(

Nie wszyscy mają tyle pieniędzy, aby uzbierać tyle RP, chociażby na jeden malutki zestawik.

0tp3.jpg

Opublikowano

Vandale zajebiste, ogólnie najlepsza seria skinów do właśnie Vandal, na pewno kupie, wszystkie zajebiście wyglądają i OP postacie, brand, gragas, twitch :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

ja mam tylko janne i tarica, a jakiś support by się przydał. top 5 supportów - chyba się skuszę

2vlp0kh.png

Opublikowano

Szczerze myślę,że po prostu trzeba mieć farta aby akurat trafić na postacie+skiny,których nie masz oraz które Ci się podobają.

Opublikowano

Powinna być jakaś opcja typu "skompletuj paczke" że wybierasz 5 postaci i z 5 skinami i dostajesz na nią -10/20 % gdyż zakup wynosi ok.2k RP. Riot wtedy też by zyskał gdyż więcej graczy wydawało by większe sumy RP = więcej $$$

Opublikowano

Uważam, że pomimo wszystko zestawy trochę drogie - poza tym zaraz będzie wyprzedaż starych skinów; więc warto trochę RP sobie odłożyć ;)

Opublikowano

Vandale zajebiste, ogólnie najlepsza seria skinów do właśnie Vandal, na pewno kupie, wszystkie zajebiście wyglądają i OP postacie, brand, gragas, twitch :D

wszystkie te skiny są super, ale nie mow ze podoba Ci sie Vandal Jax bo w to nie uwierze.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Chujowe te zestawy, pierwszy nie opłacalny a postacie rzadko używane, za drogie

Drugi nie opłacalny, nie wiem czy ktokolwiek to kupi

Trzeci JEDYNY warty swej ceny, i jak ktoś lubi te postaci i nimi grać może śmiało kupować

Czwarty? 5 supportów za 75% ceny. Imo nie opłacalne

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...