Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wirus

kto-ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie od niedawna mam problem, że gdy odpalam cheata i gram na nim po np crashu ( chyba: włączeniu się anty wirusa ) WR mi sie automatycznie usuwa. Nie wiem dlaczego tak jest proszę o pomoc ....

po6z.jpg

Opublikowano

A myslalem ze nic mnie juz nie zaskoczy...

Mam rozumiec ze grasz, antywirus sie uruchamia (?), gra crashuje i gra zostaje usunieta z dysku (?)? Po 1 gra na 100% nie zostaje usunieta. Zobacz czy masz folder wr na ktrejs partycji. Moze usuwany jest skrot z pulpitu albo cos. Gra tak po prostu nie moze zostac usunieta. A juz na pewno nie 2gb plikow. Sprawdz czy masz klienta. Jesli jakims cudem jednak klienta nie ma to najpierw sprawdz kwarantanne a pozniej usun ten lipny antywirus i po problemie.

Opublikowano

To napisze tak: Antywirus: avast

głownie wyłączam antywirusa na 10 min lub godzine aby wlaczyc hacka czy coś i klikam WRLuncher... gdy antywirus sie po godzinie wlacza ja dostaje crasha i wyskakuje jakiś błąd. Ikona co prawda usuwa się ( WRLuncher ) przeszukałem kompa gdy to mi sie zdarzyło to w folderze " Warrock EU " nie mam WRLuncher.exe

SCREEN: post-884510-0-14146700-1384942901_thumb.png

Zaznaczony Luncher zostaje usuniety próbuje to naprawić nie idzie niczym tylko ( Warrock.net--> login in--> PLAY --> Insatule sie WR [Naprawia] .

Jeśli dalej cos nie jasne to nwm jużjak wytłumaczyć.

po6z.jpg

Opublikowano

Bo antywirus po uruchomieniu wykrywa błędnie wirusy w tym procesie i usuwa plik. Znajduje się on w kwarantannie. Wyłączenie antywirusa nie jest potrzebne tylko na czas uruchamiania hacka ale na czas jego działania, czyli dopóki grasz na hacku to antywirus musi być wyłączony bo będzie crashowało. Masz opcje wyłącz do ponownego uruchomienia w tym antywirusie.

Opublikowano

Co do Avasta, w kwarantannie musisz przywrócić plik ale także wyłączyć antywirusa, bo jak go włączysz to plik dalej będzie usuwany!

Kwarantanna wygląda tak:

beztytuuqy.png

tak mam. jeśli zadziała to dam edita., ale chyba brak hacków po UPTADE.

i jak sytuacja?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...