Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] broń nx na perma

Justynk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fundusz = 25k nx.

szukam jakiejś ciekawej broni ar/smg na perma za nx...

To może napisze tak. Grałem ak 47 gold ale nie podpadła mi do gustu jeżeli chodzi o duże mapki.

myślałem nad m416 cqb .

raz podniosłem m4a1 sopmod z zaje*istym celownikiem i po prostu fajnie mi się z nią grało jak i na odległość jak i na blisko..

niestety za nq nie da się jej kupić ;/ tylko m4a1 desert warrior .. może polecicie też coś ciekawego ? lub czekać na jakiś event...

Czy lepiej te nx zainwestować w co innego ? czekam na wasze zdania

dodam że mam range CSM 5

pozdrawiam.

Opublikowano

Z low recoil to CQB lub SRT. Czekałbym i tak z tymi nxami do grudnia, bo mogą być przeceny.

1.mógłbyś podać pełną nazwe srt ? Hmm, wiesz czemu nie ma m4a1 sopmod w sprzedazy za nx ?

2.na tym forum opisywane są eventy tego typu czy raczej nie ?

3. jest sens na kupowanie kluczy do czarnych skrzynek czy według ciebie to strata kasy ?

gram ustawieniem

Kriss i tpg-1 snajpa.. nie jest źle.. z killami wychodze na zero ale licze że z czasem nabiore skilla i będzie lepiej ;P jaką broń polecacie.

Opublikowano

1. m6a2 srt. Sop moda nie ma bo to unikat, który dropi że skrzynek

2. Zazwyczaj gdy event jest już w grze wtedy jest publikowany na forum.

3 Nie warto.

Zamiast krisa weź np zwykłe m4a1 lub m416

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a tak btw jaki byś polecił celownik do m416 ?

Tutaj w sumie obojętnie. M416 ma tyle mały recoil, że któryś z ACOG był by dobry.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co do pierwszego pytania.

Poczekaj do grudnia,gdyż jeśli się nie mylę to w ostatni piątek przed świętami jest Black Firday-Mega promocje,permy po 10-12k,infonity case,viewty case itp.

Ja ci polecam z AR M416 CQB(nie muszę chyba tłumaczyć czemu),M6A2 SRT(to co z CQB) oraz MK14 MOD 0.Broń żadka i nie doceniana.Można ją przełączyć na tryb auto,i wtedy jest to istna masakra.Recoila nie ma dużego.

A M4A1 Desert Warrior to przeróbka wizualna zwykłej M4A1.

Opublikowano

Ja polecam stare i moim zdaniem dobre pp-19 trochę nie grałem ale wydaje mi się że jest na perma

ywug.jpg

Smacznego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...