Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki z autorskimi pluginami.

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam sporo wolnego czasu i wpadłem na pomysł, by zrobić pliki dla użytkowników mpcforum, ale inne niż wszystkie. Dlaczego inne? Bo będą autorskie pluginy. Jakie? Między innymi na gildie, komendy, teleporty w losowe miejsce, itemki startowe, system leveli, drop, statystyki. Ale i tu pojawia się pytanie. Czy w ogóle chciałby ktoś takie pliki i czy po prostu możecie poczekać ten tydzień, dwa, bo jednak muszę te pluginy dopracować, napisać i wymyślić jeszcze coś nowego. Od razu mówię, żebyście nie pisali do mnie na pw z wiadomościami, by tylko Wam je wysłać. Jeżeli się pliki pojawią, to dla każdego.
Możecie także pisać propozycję pluginów, ale najbardziej interesuje mnie to, czy takie pliki chcecie.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Jeśli paczka była by we większości z autorskich pluginow to i bym nawet ten miesiąc poczekał. Mam nadzieję że nie jest to słomiany zapał i że jednak zrobisz taką paczuszkę ;)

Opublikowano

Pomysl..., czy ktos chcialby...?!

Kolejny temat do nabijania postow?, jak pamietam z gildami bylo podobnie.

Sam jestem na nie, bd malo unikatowych serwerow ;<

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

Serip nadal twoich gildii nie ma, a już dodajesz inne rzeczy.

Nie, nie chcemy.

Robisz nie potrzebny spam na mpcforum.

To, że Ty nie chcesz, to nie znaczy, że ktoś inny nie chce. Przepraszam Cię, ale pisałem z tymi gildiami co i jak, wstawić je mogę, ale dla osób nieogarniętych ten plugin byłby kosmosem :)

A w 2 tygodnie spokojnie bym go na tyle ulepszył, że dałaby się do tej paczuszki.

Pomysl..., czy ktos chcialby...?!

Kolejny temat do nabijania postow?, jak pamietam z gildami bylo podobnie.

Sam jestem na nie, bd malo unikatowych serwerow ;<

Może i będzie ich mało, sam nad tym myślałem, ale będzie w końcu coś dobrego na tym forum. Nie, nie do nabijania postów, jezeli chcecie mogę zamknąć temat, a propozycje możecie pisać na PW.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

To, że Ty nie chcesz, to nie znaczy, że ktoś inny nie chce. Przepraszam Cię, ale pisałem z tymi gildiami co i jak, wstawić je mogę, ale dla osób nieogarniętych ten plugin byłby kosmosem :)

A w 2 tygodnie spokojnie bym go na tyle ulepszył, że dałaby się do tej paczuszki.

Może i będzie ich mało, sam nad tym myślałem, ale będzie w końcu coś dobrego na tym forum. Nie, nie do nabijania postów, jezeli chcecie mogę zamknąć temat, a propozycje możecie pisać na PW.

Moj post nie mial na celu Cie obrazić lecz jesli tak to zabrzmialo to Przepraszam.

Moim zdaniem lepiej by bylo jakbys udostepnial pojedynczo i bez zapowiedzi.

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

Po co się pytasz oczywiście że byśmy chcieli !

Te wszyskie co wymieniłeś to bym nawet za nie zapłacił ale jeśli chcesz je zrobić za darmo to nie nalegam xD

:)

Opublikowano

Mógłbyś zrobić, na pewno wielu użytkownikom się spodoba, lecz czy nie lepiej zrobić wszystko w skrypcie?

Gildie - UltimateClans

Teleporty w losowe miejsca, także skrypt

Drop + lvl także skrypt itp.

Nie chce Cię zniechęcać. Z chęcią obejrzę paczkę, gdy pojawi się na MPC ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mógłbyś zrobić, na pewno wielu użytkownikom się spodoba, lecz czy nie lepiej zrobić wszystko w skrypcie?

Gildie - UltimateClans

UltimateClans to jest najgorsze co może być, po za tym żaden skript nie zastąpi pluginu.

Co do tematu to byłaby to pierwsza taka paczka serwerowa tego typu, więc czemu nie, może będzie tak sławna jak dawne paczki grzegorza2047.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Gildie - UltimateClans

Nie wyskakuj mi to ze skryptami :)

Mógłbym w nim zrobić praktycznie cały serwer, bo dobrze go ogarniam, ale wole napisać plugin, którego działanie będzie szybsze.

W pluginie mogę więcej zrobić, więcej bajerów :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja bardzo chce z 4 misiące szukam takich plikow miedzy innymi gildie znalazłem by fush ale mi nie pasowalo ziom czekam na twoje!

jakos na kiedy skończysz?

Opublikowano

Jeżeli zmienie zadanie, bo widzę, że jednak zainteresowania nie ma, to pojawią się na koniec grudnia, może..

Opublikowano

Jestem za takimi plikami. Takich szukałem a nie znalazłem. Mam nadzieję że będą jak najszybciej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...