Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka Razer - która najlepsza?

BlackT3RROR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy możecie mi powiedzieć, która podkładka od producenta Razer będzie najlepsza? Zastanawiałem się nad Razer Goliathus Speed Edition Extented (ta wielka k*rwa, co ma 90 cm długości :D). Jednak podobno na obszyciach ocierają się ręce i ludzie polecają grać we frotkach. Chciałbym ogółem dużą, mocną podkładkę, głównie pod kontrolę myszki. Jakieś polecicie? ;-)

PS. Miło byłoby dostać propozycje związaną z firmą Razer. Z góry dzięki!

Opublikowano

Steelseries QcK Heavy a nie żadne Razery.

A jak już jakąś z Razera to Kabuto

Posiadałem do tej pory Steelseries QcK Mass, od prawie 2 lat, i podkładka niezawodna, ale może znajdzie się coś lepszego. W końcu trzeba próbować z nowymi rzeczami, bo inaczej się nie dowiesz. Z tego, co widziałem, to krążą dobre opinie o podkładkach Razera. Jedyny minus Goliathusa to podobno obcieranie się nadgarstka o zszycia na bokach.

Opublikowano

To jak chcesz od Razer to Kabuto albo Destructor 2, ale QcK Heavy od Steelseries to najlepsza moim zdaniem podkładka, jaką osobiście posiadam.

No brakuje mi w niej podpórki pod nadgarstek, ale jest tak gruba że nie odczuwam bólu nawet po 6h pracy.

76561198090890807.png

Opublikowano

Posiadam QCK Mass (mniejsza wersja Heavy), ale może znajdzie się coś lepszego. Lubię testować nowe rzeczy, bo kto nie próbuje, ten nie zyskuje. ;-)

Ale wychodząc poza Razera, to czy ktoś ma jakieś informacje na temat podkładek od TESORO? A dokładniej Tesoro Aegis?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...