Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HARDCORE czy PvP ?!

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbym na pvp, ale naprawdę dobrym, bo dzisiaj taki serwer trudno znaleźć. Musiałbyś dodać coś nowego, coś, czego jeszcze nie ma nigdzie.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Zdecydowanie PvP. Hardcore to dobry pomysł ale już jest dużo bardzo dobrych serwerów.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Zagrałbym na pvp, ale naprawdę dobrym, bo dzisiaj taki serwer trudno znaleźć. Musiałbyś dodać coś nowego, coś, czego jeszcze nie ma nigdzie.

Dokładnie.

Jakieś nowatorskie pomysły. I porada: zróbcie takie że zbiera się skrzynki po mapie z eq, z potkami a nie że prot IV na start. Powodzenia życzę. ;)

Opublikowano

Także jestem za PVP, ale dodaj coś od siebie, przykładowo, strumień wody z nieba, gdy ktoś zginie, a po 2 sekundach on znika (tak wiem, moje powalone pomysły, ale skrypt na to jest banalny). :)

Opublikowano

PvP :) Hardcore jest teraz pełno i cały czas powstają kolejne -,-

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał na hardcore z gildiami. Chciałbym żeby było robienie gildi za itemi, np. 32 diax, 32 szmaragdów itp. Na pewno bym zagrał ;-}

Opublikowano

Chętnie zagram na Hardcore + Gildie . :)

Chyba że robisz PvP , ale jak juz robisz zrob cos fajnego cos w stylu legendcraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...