Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pliki Serwerowe Survival+Frakcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi, ale na tym forum takowej paczki nie znajdziesz (czyt. dopracowanej), może i znajdziesz, ale gówno jakieś, W sumie niewielu użytkowników jest na tym forum, którzy by mogli stworzyć pliki 'na poziomie', ale pewnie wiedzą, że żaden użytkownik na to nie zasługuje. Jeżeli chcesz mieć naprawdę dobre pliki, to postaraj się, poczytaj trochę i zrób je sam, jeszcze będziesz miał z tego powodu radochę, że masz coś swojego, a gotowca, którego może mieć każdy.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Przykro mi, ale na tym forum takowej paczki nie znajdziesz (czyt. dopracowanej), może i znajdziesz, ale gówno jakieś, W sumie niewielu użytkowników jest na tym forum, którzy by mogli stworzyć pliki 'na poziomie', ale pewnie wiedzą, że żaden użytkownik na to nie zasługuje. Jeżeli chcesz mieć naprawdę dobre pliki, to postaraj się, poczytaj trochę i zrób je sam, jeszcze będziesz miał z tego powodu radochę, że masz coś swojego, a gotowca, którego może mieć każdy.

Ja mogę zrobić dobre pliki sv+g najłatwiejsze pliki jakie można zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...