Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Glitch -Predator Mode

Teodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a wiec zaczne od tego ze jakies 50 osob tak robi a taki tedi jak ja nie potrafi.

Wchodze a mapke Predator nwm jak ona sie nazywala :D

ale jest trawa i w rogu skrzynie no i widze typa biegnie biegnie skacze i w skrzyni jest...

2 to samo no a taka lama jak ja biegnie skacze i nic

mozecie mi powiedziec jak to zrobic? xD

Mapa nazywa sie Mansion

Opublikowano

Stajesz na rogu skrzyni, kucasz, skaczesz 1 raz a następnie poruszasz się szybko w prawo i lewo (D + A) cały czas kucając do momentu kiedy Twoja postać nie ''wpadnie'' do połowy w skrzynię wtedy wstajesz, wchodzisz głębiej w skrzynie i kucasz.
Jest wiele poradników na YT.

Opublikowano

Jakis polak to bunny hopem zrobil a te skakanie twoje nie dziala bo probwalem ciagle jest client error :/

powiedzial zebym kminil jak umie Bunny HOPA :3

Opublikowano

Nie do końca chodzi o "Bunny HOPA" jeszcze trzeba coś zrobić ale widocznie ci tego nie powiedział :)

2isw7yf.png

Opublikowano

@2up

Jest bug dzięki któremu w 99% wskakujesz w skrzynię bez errora!. Nie tylko skrzynie ale i ściany xD

2isw7yf.png

Opublikowano

Niestety nie za dużo osób wtedy będzie tak robić powstaną TUT itp i gra nie będzie miała sensu :)

Pozdrawiam :)

2isw7yf.png

Opublikowano

A wiec , pobierasz frapsa ustawiasz ze ma nagrywac na 4 fpsach wlaczasz go w crossfire widzisz skrzynie biegniesz skaczesz zeby w rog skoczyc i w locie nagrywanie wlaczasz to sie buguje i w skrzyni jestes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...