Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wracać ?

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat pobierać te gre znowu i szarpać sobie nerwy ?

Dlatego mam pare pytań.

!. Warto pobrać ?

2. Dużo zostało zmienione ?

3. Jakieś nowe bronie ?

4. Zombie dalej są bezmózgie i mają w sobie części duszka ? (biją przez ściany)

5. Colorado V2 ? Ciekawa ta mapa jest ?

6 Colorado V1 (chodzi mi o starszą wersje) dalej można na niej grać ?

7 Dalej jest 20 serwerów...?

8.Cheaty ? Sam cheatera nie spotkałem ale czy teraz wdg. was jest ich więcej ?

9. Global Inventory zostało wyczyszczone czy dalej jest zawartość ?

10. Ile teraz to ma GB ?

11. Zwiększony loot ? Dropią teraz DX i medkity oraz bronie i żarcie tak jak powinny ?

12. Czy w moście na Campos dalej są (idioci) snajperzy którzy myślą że ich niewidać ?

No to tyle pytań jak narazie.

Opublikowano

1. Zależy według kogo. Ja tam mówię, że warto.

2. Trochę itemów zostało dodanych, oraz nowa mapa.

3. Jest sporo nowych broni.

4. Teraz już np. nie wchodzą na pojazdy/ściany jeśli nie mają jak.

5. Colorado V2 to jest powiększone Colorado + powiększone miejscowości.

6. Tak. Można nadal grać na starym Colorado.

7. Nie. Jest teraz więcej serwerów + można grać na serwerach prywatnych.

8. Osobiście od jakiegoś czasu nie spotkałem się z cheatem. Dostępne są tylko płatne.

9. Dalej masz dostęp do swojego GI.

10. Wszystko razem waży 3.12GB

11. Żarcie i bronie tak jak powinny, lecz gorzej z medikami. Zastrzyki się rzadko respią.

12. Tego nie wiem. Osobiście się z żadnym nie spotkałem.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

8. Osobiście od jakiegoś czasu nie spotkałem się z cheatem. Dostępne są tylko płatne.

to chyba na veteranach grasz, bo na oficjalnych serwerach lata wszystko. Od noclipa po aimboty. Co serwer to praktycznie ktoś w clearview po ścianach chodzi.

Ja osobiście nie polecam wracać. Nie zmieniło się nic. Itemy wszystko w globalu pozostało. V2 nic ciekawego. Mapa jest odrobinę większa. Mnie osobiście mniej crashuje w grze, ale jeszcze się to zdarza. Zombiaki nie wiem jak teraz, ale kilka dni temu potrafiły przez barykady przechodzić, więc dalej są inteligentne.

Opublikowano

1.No zależy tylko od ciebie, podoba ci się gra? pobieraj jest dostępne konto trial darmowe, zawsze możesz wypróbować.

2.No nowe itemy,mapa. Poprawili wygląd miast,zombie. Ogółem to dużo zostało zmienione.

3.Dużo broni białych jak i palnych. np. flar guna

4.Nie, już nie

5.No napewno większa od zwykłego colorado, moim zdaniem ładniejszy wygląd miast.

6.Tak

7.Nie, serwerów teraz jest dużo. Możesz grać na serwerach prywatnych, veteran lub premium, też oczywiście jeszcze wybierasz region. Jeśli grasz na koncie darmowym to masz mniej serwerów, a więcej tutaj

8.Jest mniej, bardzo mniej. Teraz są tylko płatne cheaty, a czasami i takie mogą zawodzić. Mniej mniej co prawda nie mówię że ich nie ma ale jest ich mniej o wiele. A na serwerach trial już jest więcej bo wiadomo, darmowe konto.

9.Nadal jest

10.Ok. 2,9 GB jak dobrze pamiętam

11.Powiem ci że bronie i skrzynki dropią często, lecz już żarcie,picie i leki nie tak często. Zwłaszcza leki.

12.Teraz już nie bo sniperki rzadko respią :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zombie dalej może wjeść na auto lub rozszczepić się i zmaterializować w barykadach ?

Opublikowano

@Up. Nie.

to chyba na veteranach grasz, bo na oficjalnych serwerach lata wszystko. Od noclipa po aimboty. Co serwer to praktycznie ktoś w clearview po ścianach chodzi.

Ja osobiście nie polecam wracać. Nie zmieniło się nic. Itemy wszystko w globalu pozostało. V2 nic ciekawego. Mapa jest odrobinę większa. Mnie osobiście mniej crashuje w grze, ale jeszcze się to zdarza. Zombiaki nie wiem jak teraz, ale kilka dni temu potrafiły przez barykady przechodzić, więc dalej są inteligentne.

Nie pisz jak się nie znasz. Dużo się zmieniło. V2 jest w miarę ładne, nowy silnik graficzny, ładne teksturki, tylko laguje ale to na pewno zoptymalizują. Zombiaki naprawili. Teraz w ogóle(!) nie przechodzą przez ściany i możesz je nawet z auta nawalać. Crashuje bardzo rzadko. A co do tego, co mówi kolega, że no clipy i przez ściany przechodzą to jest taki bug, że da się wejść prawie w każdą ściane, czy to ściana poczty, czy to ściana straży itd., itp. Hacków jest mało. Po prostu ludziom czasami wydaje się, że zabił ich hacker ale to mogło być zwykłe szczęście.

Opublikowano

@up naprawdę przykro jest, jak się czyta taki post. Nie chce mi się już nawet tego komentować, uzasadniać itd bo musiałbym napisać post na stronę, a wolę to przeznaczyć na grę chociażby w bfa. Gdybym miał ci podsyłać filmiki z tego co się dzieje w warz i to co widać nieraz na streamach, to oczy by ci wyszły za przeproszeniem dupą. W sumie masz rację. Ja się nie znam. Gra jest super. Zombiaki są idealne, mają bardzo dobrą, sztuczną inteligencję. Nowy silnik graficzny jest tak dopracowany na v2, że pozwala nam utrzymać podczas szybkiej wymiany ognia minimum 60fps. Oczywiście w safezone mamy nieograniczoną ilość slotów od tej chwili i możemy trzymać wszystko co tylko się da. Lockery wkrótce będą ulegały niszczeniu, przy zabiciu gracza nie przycina nam nawet na sekundę gry. Ludzie, którzy zabijają przez ścianę w aptece czy post office to po prostu pro. Mają wyćwiczone nowe umiejętności w skill tree, ale są one niedostępne dla słabych graczy (Ten swój śmieszny bug o którym pisałeś tj wskakiwanie na kogoś i podskakiwanie tak, że wybija Cię np od środka z mechanika na dach to możesz sobie między bajki włożyć. Każdy to zna.)Generalnie gra jest super. Polecam. Trzeba do niej wrócić.

Teraz na poważnie. Nikt tutaj Ci w życiu nie udzieli dobrej odpowiedzi. Musisz sam zainstalować grę i po prostu przejść się. Gra nie zajmuje dużo miejsca, a zaoszczędzisz czytanie tych śmiesznych postów. Spodoba się to wrócisz, nie to usuniesz grę i tyle. Pamiętaj jedno, po ostatnim patchu jeżeli miałeś już konto w warz to pewnie będziesz musiał zrestartować hasełko na swoim koncie :D

PS: Swoją drogą tak troszkę małym offtopem rozśmieszył mnie ostatnio stream Artemisa. Zawsze to mówione było, że gra będzie dążyć do współpracy i survivalu, a co wyszło? Jakiś cywil dał mu broń i w podziękowaniu dostał kule w łeb. Żałosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...