Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą i pingiem

Torsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnimi czasy mam problem z pingiem, lecz mam to od dawna ale teraz mam ten jebany ping cały czas wysoki w zakresach 200-300. I wczoraj na dominionie zdarzyła mi się dziwna sytuacja, a dokładniej włączył mi się tryb jakiś "spowolnienie czasu" po prostu wszystko chodziło tak powoli (jak wbijamy na oglądanie meczu i wybierzemy spowolnienie na np. -0.5 to było tak samo) wszystko chodziło płynnie i miałem wtedy ze 100 fps, a normalnie to ze 70 fps.

Nie wiem co z tym kurewskim pingiem zrobić..
Moi koledzy mają ten sam internet co ja, lecz nie mają lagów :/ Może też to po części wina PC ? dajcie jakiś szybki program który przeskanuje mi czy nie mam jakiś wirusów co mi neta kradną. Dodam, że w procesach nie mam nic poza lolem (gadu gadu,torrenty,skype wyłączone)

Najbardziej ciekawi mnie ta sprawa z dominionem i z tym spowolnieniem :)

Opublikowano

Usuń program Pando Media Booster z komputera,zainstaluj cFossSpeed oraz przeskanuj kompa avastem(myślę,że najskuteczniejszy program).

Opublikowano

@up

Nie zgodzę się ,jeżeli już skanujesz komputer w poszukiwaniu wirusów (możliwy botnet) to kasperski (najlepszy trialowy antywirus)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Przez kilka godzin dziennie mam spokój ale później mam blue screeny z kodem 0x000000D1 czy coś takiego. Blue screen viever mówi mi, że problem jest z plikiem ndis.sys, a plik ten jest odpowiedzialny za sterowniki od karty graficznej. Co robić bo mnie już męczy to bardzo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...