Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Zapowiedź Larians.PL

Carestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona już jest, będzie? Na chwile nic nie działa. Mogę coś ponagrywać u Was, szepnij :)

Opublikowano

Po wypowiedziach w zapowiedzi Weeziego widzę, że jesteście zbyt pewni siebie co Was zmyli i to bardzo :)

Powodzenia na starcie, przyda sie.. oj przyda. Wiele serwerów juz tak zaczynało i konczylo tak samo marnie.

1610016.jpeg

Opublikowano

Pamiętasz jak pisałeś mi to samo o Reventialu? Gdzie były Twoje ddosy? xD

aw.

To u mnie błąd czy celowo cały film jest czarny?

To jest chyba wersja dla niewidomych.

0LsM05U.png

Opublikowano

@up beka ;d też tak pomyślałem,a dodam że to nawet wersja hd.

co do serwera,OnlySmile, który niby coś umie,WeezY niby od reklamy,a reszta jakieś 3 osoby to koledzy OnlySmile ze szkoły którzy nic nie robią (niby gm - tylko od czego).

Cóż,widzę tu 1 syf,zobaczy się ale nie mam zamiaru grać ;p,,, Atuneya jest tego przykładem (te bugi pierwsze)

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Pamiętasz jak pisałeś mi to samo o Reventialu? Gdzie były Twoje ddosy? xD

aw.

To u mnie błąd czy celowo cały film jest czarny?

Ja tam nikogo nie atakowałem, atakuje i atakować nie bede bo sie w takie rzeczy nie bawie. Po prostu wiem, ze są ludzie którzy są cięci na takich napaleńców którzy chcą udowodnić, że jednak serwer może paść. Chill.

@up beka ;d też tak pomyślałem,a dodam że to nawet wersja hd.

co do serwera,OnlySmile, który niby coś umie,WeezY niby od reklamy,a reszta jakieś 3 osoby to koledzy OnlySmile ze szkoły którzy nic nie robią (niby gm - tylko od czego).

Cóż,widzę tu 1 syf,zobaczy się ale nie mam zamiaru grać ;p,,, Atuneya jest tego przykładem (te bugi pierwsze)

Ja tam mam dziwne wrażenie, że ten OnlySmile to jest Leo którego większość dobrze zna, tak o youtubera chodzi co Elerisa miał. Mam swoje powody by tak sądzić.

1610016.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...