Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z internetem

kokainowy

Pytanie

Opublikowano

Witam od kilku godzin nie mogę wejść na takie strony jak google czy facebook, nie mogę również oglądać filmów na YT ale sam youtube mi sie ładuje.

Nie wiem co jest grane i czyja jest w tym wina. Podsuniecie mi jakieś rozwiązania albo rady? Z góry dzięki na odpowiedź.

Dodam jeszcze że podczas wpisania czegos w google lub włączenia samej tej strony wyskakuje komunikat typu.

Nie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.google.com.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Próbowałem jeszcze w Operze ale to samo:

Strona niedostępna

Program Opera nie mógł wczytać strony z powodu zbyt długiego czasu odpowiedzi hosta www.google.pl. Witryna jest niedostępna lub masz problemy z połączeniem internetowym.

Sprawdź swoje połączenie internetowe.

Sprawdź przewody i uruchom ponownie routery, modemy lub inne urządzenia sieciowe, których używasz.

W ustawieniach swojej zapory sieciowej lub programu antywirusowego zezwól programowi Opera na dostęp do sieci.

Jeśli program Opera znajduje się już na liście programów z dostępem do sieci, usuń go z tej listy, a następnie dodaj go ponownie.

Jeśli używasz serwera proxy…

Sprawdź ustawienia proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby się upewnić, że serwer proxy działa prawidłowo. Jeśli uważasz, że nie powinieneś używać serwera proxy: Przejdź do menu Opera > Ustawienia > Zmień ustawienia proxy… > Ustawienia sieci LAN i odznacz „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.Strona niedostępna

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opere przed chwilka udało mi się pobrać z dobrych programów.

Dodam jeszcze że na innym komputerze podpiętym do tej samej sieci jest to samo.

Opublikowano

3 wirusy niskiego zagrożenia, wszystko wyczyściłem, teraz było wszystko normalnie przez 1,5 godziny i teraz znowu nie chce działać, może jest to związane z neostradą może oni mają jakieś problemy??

Opublikowano

kurde czyli to nie problem z dns hmm zaraz coś sie wymyśli

ps chyba że wirusy ale wątpię spróbuj skan ale nie jestem dokońca pewny

Opublikowano

Jeden wirus robiłem tylko szybkie skanowanie na noc zostawie pełne i zobaczymy co z tego wyniknie, co jakiś czas wchodzi mi na google i fb ale tylko na góra 10 min. Filmy na yt też padły stoi odtwarzanie na 0:00 jak wrzucę coś z VEVO to mam pokazane to logo w górnym prawym rogu. Nie mam pojęcia o co chodzi i czemu to nei działa. Zobaczy się jutro po skanie

Opublikowano

Czy czyściłeś cokkies
cache(pamieć podręczna)
może pomoże :3

Spróbuj.

Ps jaka przeglądarka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...