Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] S.K.I.L.L. ścinanie gry

Motherb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od ostatniego upload'u mam ścinki.. gra normalnie hasa na 190-140 fps a tu nale taka ścinka i teleportuje się kawałek dalej... czego to może byc przyczyna jakieś konkretne podpowiedzi ?

Opublikowano

Miałem taki sam problem. Włącz grę a następnie przyciśnij ALT+DEL+CTRL kliknij na skill>>Przejdź do procesu>>priorytety>>>Wysoki. Powinno pomóc.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To wtedy np jak przełączę tab+alt na pulpit i z powrotem na gre, zacina mi się na amen ;/ więc średnio mi pasuje taka opcja... bo już próbowałem.. a coś jeszcze.. dodam że korzystam z gamebustera

Opublikowano

Miałem tak ale tylko jeden dzień. Przyczyną były przeciążone serwery. Teraz mam ścinki czasami, wydaje mi się, że to jeszcze niedopracowanie gry. Mimo, że grafikę mam na low to jednego dnia mi się ścina drugiego już nie. Moi kumple którzy mają teoretycznie o wiele mocniejsze kompy niż trzeba do tej gry, również borykają się z tym samym problemem.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Gra będzie miała problemy z płynnością, mimo iż możemy posiadać dużą ilość fps'ów, będą zdarzały się tzw. przycinki. Gra jest nowa i słabo zoptymalizowana pod tym względem. Na razie musimy się z tym męczyć ;/

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Bo to trochę denerwujące jest. Akurat ja jestem jednym z tych bardziej wymagających graczy, nie mówię tu o jakości tylko o wydajności i jak mi płynnie nie chodzi gra to mnie coś trafia ;) ;p

Opublikowano

Tak jest u niemal wszystkich, gra chodzi bardzo płynnie a jednak co jakiś czas każdy łapie lekką zwieszkę na te pół sekundy.

To wina optymalizacji gry, developerzy coś zrąbali i tyle.

Opublikowano

Ja mam podobny problem ścina mi sie gra a za chwilkę jestem kilka metrów dalej a do tego jak ktoś mnie zabije i jest ten film jak i kto mnie zabił tez mi sie przycina

235761444056892195480.gif

Opublikowano

KukiMT2 Team weź sobie pobierz gamebustera czy coś takiego, i przez to odpal ;) pomoże Ci troszeczkę, ale ścinki będziesz miał bo to wina gry ;/

Więc w jakim sensie ma mu to pomóc.? Oprócz ścinek gry nie ma żadnego innego problemu ( więc ścinki to główny i zarazem jedyny problem ) - Ty natomiast twierdzisz, iż Gamebooster pomoże mu, lecz ścinki gry ( czyli jego jedyny problem ) pozostaną, gdyż to wina gry. Więc w czym to mu pomoże.?

@topic ścinki mam nawet ja - nie zależnie czy gram na najwyższych, czy na najniższych ( a gra chodzi mi płynnie <<60fps>> na każdych z tych ustawień ), czyli nie jest to zależne od sprzętu na którym gramy tylko od samej gry. Trzeba czekać na hotfixa.

Opublikowano

Możliwe że też ping Ci skacze , a co do tamtego to tylko zasugerowałem że może sobie odpalić ten program, nie napisałem mu tego że pomoże mu to w 100%, jednak zamknie niepotrzebne procesy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...