Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, dyskusja i zażalenie

Akravidae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu stworzyłem temat, dlaczego? Pewien global moderator nie do końca go przeczytał i wyrzucił do kosza.

Zostałem zmuszony do ponownego wklejenia treści.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak, oto znowu stworzyłem ten temat. Dlaczego? Mimo obecności kilku osób z temu to nikt mi nie odpisał.

Oto wklejam ponownie tą formułkę, jeżeli jest tu ktoś kto jeszcze jej nie czytał to zalecam zapoznanie się przed osądzeniem mnie o jakąkolwiek rzecz. Dziękuję i zapraszam do lektury...

Witam Was bardzo serdecznie, oto ja hophop8. Wiem, zapewne już chcecie wysłać wiadomość do administracji, że niby multikonto - przeczytajcie do końca zanim osądzicie.

Dzisiaj po powrocie ze szkoły zauważyłem że nie mogę nic napisać, ale wszystko się wyjaśniło. Jak grom w czasie pięknej pogody ukazało mi się to:

pp87.png

Zapewne mało widzicie, więc napiszę wam to co tam wypisano:

Ostrzeżenie dodane przez M@niek za Spam w zapomnienie osoby..
Dano 5 punktów - wygasają 18 maj 2014 09:22.
Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 3 dni.

chyba Cie pogrzało pod deklem. odpocznij od pisania postów

Oto link do tematu: Zapomniane osoby:

http://www.mpcforum....omnienie-osoby/

Zapewne kilku z was czytało tam co pisałem - i mogę Was zapewnić, że to był jeden post w którym napisałem swoją "radę". A brzmiało to mniej więcej tak:

Nie możliwe że o niej zapomnisz, przecież ją lubiłeś/kochałeś i widziałeś tyle razy, jedyne co możesz zrobić to skoczyć pod samochód i liczyć na poważne rany - a w szpitalu będziesz myślał tylko o sobie i o swoich okaleczeniach, więc problem z ciągłym myśleniem o niej zniknie, ale nie radzę tego robić - to było by głupie.

Ale zaraz zaraz, zobaczcie co On napisał!

Napiszę Wam jeszcze raz i powiększę, abyście nie mieli problemów z odczytaniem...

Aż mnie krew zalała, co on sobie myśli. Może tak bezproblemowo mnie obrażać?! Co ja jestem, śmieć?! Nie, chyba nie... I gdzie niech mi powie, GDZIE NAPISAŁEM TAK DUŻO POSTÓW ŻE MAM ODPOCZYWAĆ?! Bo ja ich nie widzę i nie widziałem. No ale może mam sklerozę i ślepotę, jeżeli tak to proszę mi przesłać dowody...

Ale to nie wszystko, zobaczcie jego wpis:

za6d.png

Nic dodać, nic ująć. Obawiam się że nie tylko ja zostałem tak potraktowany.

Żądam jedynie rekompensaty, zwrotu konta z czystką kartoteką i wypowiedzi osoby oskarżającej mnie.

Jest wolność słowa więc nie macie prawa kasować tego tematu.

A teraz do reszty. Co o tym sądzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...