Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» HappyCraft « [SkyBlock] [YouTuberzy] [Drop ze stone] [Nowe wyspy] [Parkoury] [SklepMuzyczny] [WWW] [Ranking Wysp] [LVL'e Wysp]

katsumoto15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
R
E
E
K
K
L
L
A
A
M
M
A
A
A
A
A

50418549264813886128.png

HappyCraft jest to serwer, który istnieje już ponad miesiąc. Prowadzony jest przez odpowiedzialne osoby, dbamy i szanujemy naszych graczy, to dla was robimy to wszystko. Bardzo cieszą nas sukcesy jakie odnosi nasz serwer. W dzień startu II edycji na serwerze grało ponad 50 osób. Posiadamy także forum, na którym możecie zaproponować wasze pomysły jak udoskonalić serwer, co dodać itp. Serwer nie ma lagów, gra się płynnie i z chęcią zdobywa surowce na powiększanie wyspy :)

96868232954526036100.png

30838939726115810436.png

» Adres IP : HappyCraft.maxc.pl

» Ilość slotów : 80

» Typ serwera : skyblock [1.6.4]

» Autoryzacja : Non Premium

» TeamSpeak3 : ts-team.pl

96868232954526036100.png

29061719857188141213.png

Targ

Targ - znajduje się na oddzielnej wyspie niż spawn. Jest to miejsce w którym gracze mogą kupić stragan, następnie urządzić w nim swój sklep. Aktualnie koszt straganu wynosi 1.000 serwerowych $. Każdy gracz może mieć tylko 1 stragan. Stragan jest na okres 7 dni, oczywiście można go wykupić na dłużej jeśli tylko posiadamy taką kwotę pieniędzy :)

Parkoury

Jeśli aktualnie znudziła cię budowa wyspy możesz iść na parkoury. Na naszym serwerze znajduje się specjalna wyspa na której jest wiele parkourów do wyboru. Wystarczy, że wejdziesz w wybrany teleport, który przeniesie Cię na parkour. Jeśli uda Ci się go ukończyć na końcu znajduje się skrzynka z nagrodą :) Skrzynki z nagrodami odnawiają się co 4 dni.

Dropy surowców

Na naszym serwerze jest szansa, iż kopiąc stone lub cobblestone wydobędziesz surowce! Szansa na drop jest taka sama, tak więc nie musisz koniecznie robić stoneniarki, starczy zwykły generator cobla :) Szczegółowy opis ile % szans jest na dany surowiec znajduje się pod komendą /drop. [ Poniżej w 'screeny' zamieszczam ss po wpisaniu komendy /drop]

Zadania

Jeśli masz ochotę będąc na swojej wyspie możesz wykonywać zadania! Jest po kilkanaście zadań w kilku kategoriach, im dalsza kategoria tym trudniejsze zadania. Zadania te są w języku angielskim [ tak wiem, że można je spolszczyć lecz nie chcieliśmy] lecz nie martwcie się, są one pisane prostym językiem więc z ich zrozumieniem nie powinno być problemu. Jeśli jednak ktoś miałby problemy na naszym forum wszystkie zadania są opisane (spolszczone). Za wykonanie każdej misji otrzymuje się nagrodę, początkowo dość słabą, lecz później nagrody te są coraz lepsze tak więc warto wykonywać zadania :) Zadania znajdują się pod komendą /c

Bankomaty

Bankomat jest to rzecz dodana na nasz serwer z której można otrzymywać serwerowe $. Aby je otrzymywać wystarczy grać na serwerze, im dłużej znajdujesz się na serwerze tym więcej $ dostaniesz. Aby wypłacić pieniądze wystarczy wpisać /bankomat, który po 2 sekundach przeniesie was do nich.

Pomoc

Jeśli jesteś nowym graczem i nie wiesz jak zacząć wystarczy, że wpiszesz komendę /pomoc która wyświetli Ci najpotrzebniejsze komendy na start :)

Itemki na start

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę na naszym serwerze przygotowaliśmy dla ciebie itemki na start! Aby je otrzymać wystarczy, że wpiszesz komendę /kit gracz i możesz cieszyć się początkowymi narzędziami oraz zbroją :)

Nowe Craftingi

Na naszym serwerze dodane zostały nowe receptury craftowania przedmiotów. Wszystkie receptury pokazane są na spawnie, więc jeśli chcesz je zobaczyć wystarczy wpisać komendę /spawn i zrobić 5 kroków w przód i są :)

Rangi

Jeśli jesteś zainteresowany rangą premium oczywiście możesz takową zdobyć. Do kupienia istnieją 2 rangi Vip oraz SVip. Aby sprawdzić przywileje oraz co dostają te rangi wystarczy wpisać /vip czy /svip.

Jest jeszcze jedna ranga którą można zdobyć, mianowicie YouTuber. Aby zostać naszym YouTuber'em wymagana jest ilość widzów w postaci 1.000. Ze względu na mniejszych youtuberów wprowadziliśmy także rangę MiniYouTube'r którą aby zdobyć musisz posiadać liczbę widzów przekraczającą 250.

Sklep Muzyczny

Sklep muzyczny jest to nowość wprowadzona na nasz serwer. Szczerze mówiąc nie widziałem takiego sklepu jeszcze na żadnym skyblock'u. Jest to niewielki sklep w którym możecie sprzedawać oraz kupować płyty. Na każdym skyblock'u posiadając dużą ilość płyt nie pozostawało nic innego jak je wyrzucić - były bezużyteczne. U nas nie musisz już wyrzucać płyt, możesz je sprzedać i zarobić serwerowe dolary :)

96868232954526036100.png

53978061875759386689.png

» Właściciel Serwera : Manna

» Właściciel Serwera : Kondi

» Moderator : BakuTV

» Helper : Kabian

96868232954526036100.png

35264048910751775338.png

Nasz serwer posiada aktualnie 1 youtubera. Jest nim : xmannaznieba. Jesteśmy także na etapie rozmów z kilkoma youtuberami ( 1-4k widzów ) i być może oni także będą promować nasz serwer poprzez nagrywanie z niego. Nicków 'tych innych' youtuberów nie podaję aktualnie gdyż nie jest to jeszcze nic pewnego.

96868232954526036100.png

53804410792890259920.png

Wyspa Startowa:

04015643220339421177.png

Dropy:

31341466714845846550.png

Sklep Muzyczny:

31904972289003125050.png

Przydatne Komendy:

42908301198345141150.png

Nowe Craftingi:

34895541485174126802.png

Targ:

48577432287526505788.png

Spawn:

17835387648434417792.png

Reklamy serwera wykonane przez naszych graczy:

http://www.youtube.com/watch?v=orPiyOxCgRM

http://www.youtube.com/watch?v=f0X6D1YA5B0

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Muszę przyznać bardzo ładna prezentacja serwera, przejrzysta, są screeny. Z pewnością zagram :)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

nie szukacie czasem jakiegoś moderatora? Bo mało osób u was w załodze i jak byłem na serwerze trochę to nikogo nawet helpera nie widziałem ;c

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

ooo to by było fajnie :) Zgłoś się jutro do Manny / Kondiego w sprawie tego nagrywania dostał byś od razu rangę bądź możesz nagrać 1 odcinek i wstawić na forum :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

na waszym forum [na pw] wysłałem Ci kilka moich pomysłów co możecie dodać c;

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Polecam :) Swietny serwer

Serwer PVP 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25566

Serwer SkyBlock 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje 1.7.2 IP: Mc-Team.pl

Opublikowano

a jeszcze takie pytanie, planujecie dodać jakieś minigry na serwer typu spleeg , tntrun itp?

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

dziś o 18;00 event, wbijajcie c;

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Zapraszam bardzo serdecznie na serwer Miła administracja

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Zapraszam na serwer ;]

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

++ Nowość! ++

Na spawnie pojawił się już śnieg oraz bałwany! ;3

Gracze mogą poprosić o zmianę biomu na swojej wyspie na zimowy ;)

Zapraszam

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Kolejna Aktualizacja Tematu!

# Dodano 2 filmiki które prezentują nasz serwer na youtube, wykonane przez naszych graczy :)

~ Serdecznie zapraszam do gry na serwerze ; ) Niebawem rozpocznie się wiele konkursów [ od grudnia ] z ciekawymi nagrodami .

63664285037120556547.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...