Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dobór przeciwników

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przyznam jest lekko wkurwiony zaistniałą sytuacją. A mianowicie jak to jest możliwe że bronze1 (ja) grał z gold/plat. Co zaczne gre wchodze sobie na lolnexus a tam.. plat/gold/gold/gold/plat.

To jest wkurwiające, co mam z tym zrobić aby grać z graczami na moim poziomie

Opublikowano

Są dwa najbardziej istotne odpowiedzi,pierwsza jest ta że masz bardzo,ale to bardzo wysokie MMR,a druga jest taka,że w Twoim teamie też są platynki/goldy(a u nich musi być ktoś słabszy)albo grasz z jakimś "prosem" premade :)

Opublikowano

Sprawdź swoje mmr.

http://op.gg/mmr/region=EUNE

To powinno wiele wyjaśniać. Często bywają osoby w duo np. silver 3 z platyną 2 i z takich połączeń wynika też wyższy poziom w enemy team gdzie zwykle powinno być tam 5 goldów.

@Edit Słabo zasłoniłeś swój nick xD

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jesli masz 40 pkt za wina to od razu można się domyślić że twoje mmr jest dobre. Mam 1380 mmr w Gold V więc jest u ciebie zajebiście.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

xQuazz moje mmr z g3 wynosi 1670 , więc takiej wielkiej różnicy nie ma :) , jedyna co możesz zrobić to awansować albo zbić sobie mmr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...