Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki almantii / nie łączy mnie / baza wyświetla błędy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich no co tu opisywać zmieniałem w tych plikach game 1 game 2 game 3 game 4 game 5 game 99 root na mt2 a funn na mt2!@# i muszę powiedzieć że jestem bardzo rozczarowane gdyż wyskakuje mi ten błąd :.

rename syslog to ./log/2013119/syslog.01 : No such file or directory

SS

cw1z.png

Opublikowano

Te błędy niczym ci nie grożą - logi są zapisywane poprawnie w poszczególnych partach każdego z czynnych kanałów i nie stanowi to żadnego problemu dla hosta, playerów i administratora - w ogóle nie rzutuje na pracę serwera.

Postawiłem to sobie trochę taniej, niż za 799zł - przeciętny serwer kimsufi potrafi obsłuzyć setkę graczy na 3 kanałach przy 2GB RAM, więc nie wiem po co dedyk za 799... Obecnie nie wykupisz kimsufi ani niczego innego na OVH, bo jest staus Sold-Out na wszystko (decyzją prezesa firmy) i to nie od wczoraj, a od miesiąca z duzym hakiem...

Opublikowano

Te błędy niczym ci nie grożą - logi są zapisywane poprawnie w poszczególnych partach każdego z czynnych kanałów i nie stanowi to żadnego problemu dla hosta, playerów i administratora - w ogóle nie rzutuje na pracę serwera.

Postawiłem to sobie trochę taniej, niż za 799zł - przeciętny serwer kimsufi potrafi obsłuzyć setkę graczy na 3 kanałach przy 2GB RAM, więc nie wiem po co dedyk za 799... Obecnie nie wykupisz kimsufi ani niczego innego na OVH, bo jest staus Sold-Out na wszystko (decyzją prezesa firmy) i to nie od wczoraj, a od miesiąca z duzym hakiem...

Jakoś jak chcę się zalogować to nie mogę ...

Jakie porty muszę mieć odblokowane oprócz tych co na ss są w portmapie ..

Czekam ciągle na tą dobrą odpowiedź nie moge nadal uruchomić clienta !

Opublikowano

sproboj sie polaczyc na innym kliencie;) tylko zmien pong w nowym kliiencie na taki jaki jest w game

Te logi się tak nie pojawiają klient jest dobry lecz to coś po stronie serwera musi być nie tak lub poprostu te pliki nie sa przeznaczone do hamachi tego już nie wiem czy są czy nie na hamachi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...