Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 40% zniżki na wybrane auta policyjne

PhilipNlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, jakie auta i gdzie mogę je kupić?

Na E-mail przyszła mi informacja o 40% zniżki na auta policyjne.

Tu problem, jak je kupić? Na stronie nic nie ma, w grze nie mogę znaleźć nic policyjnego.

Prosiłbym o pomoc.

Włącz syreny i wyprzedź konkurencję. Kup auto policyjne ze zniżką! Jeśli masz problemy z odczytaniem tego e-maila, kliknij tutaj. P4F_NFSW_cop_car_B_head_pl.jpg P4F_NFSW_cop_car_B_cop_pl.jpgP4F_NFSW_cop_car_C_join_pl.jpgP4F_NFSW_cop_car_B_playnow_pl.jpg P4F_NFSW_cop_car_C_car1.jpg Do końca tygodnia samochód policyjny z unikalnymi światłami, winylami i wyjątkowymi częściami będzie dostępny za 40% standardowej ceny. Kup własny już dziś i ruszaj w pościg na pełnym gazie! P4F_NFSW_cop_car_C_gap1.jpgP4F_NFSW_cop_car_B_pic_pl.jpg P4F_NFSW_cop_car_B_gap2.jpgP4F_NFSW_cop_car_B_lg3.jpgPromocja Z Pakietami Nagród P4F_NFSW_cop_car_B_rg3.jpgP4F_NFSW_cop_car_B_pic3.jpg P4F_NFSW_cop_car_B_lg4.jpgPrzez ograniczony czas możesz otrzymać* pakiet nagród, nabywając punkty SpeedBoost. Kup już dziś! P4F_NFSW_cop_car_B_rg8.jpgP4F_NFSW_cop_car_B_make_pl.jpg

Opublikowano

Każde auto występuje w kilku wersjach. Musisz uważnie patrzeć na każde auto i czy przypadkiem nie jest też w wersji policyjnej. ;)

Próbowałem przeszukać już, niestety znalazłem jeden pojazd, jakim jest Dodge.

Oczywiście nie ma on zniżki, jest po tej samej cenie

Opublikowano

W sklepie w zakładce promocje mam wszystkie auta które obecnie są na wyprzedaży.

Również, nie ma tam samochodów policyjnych, chyba, że jestem ślepy.

Opublikowano

Pomimo że wysłano do wszystkich email o wyprzedaży w grze nie dodano ich na wyprzedaż.

Myślę że jutro będą dostępne u dilera na wyprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...