Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Znaczki GM - By Brekus #3

Brekus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy macie z tymi znaczkami GM,raptem każdy wstawia tematy ze znaczkami GM.

Fajny 1 i 3 pod względem koloru.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie, wiem, tak jakoś naszła mnie ochota na zrobienie czegoś takiego, a po tym widziałem, że więcej osób zaczyna to robić, nie mam nic przeciwko, chcą to niech robią :)

Opublikowano

Nie, wiem, tak jakoś naszła mnie ochota na zrobienie czegoś takiego, a po tym widziałem, że więcej osób zaczyna to robić, nie mam nic przeciwko, chcą to niech robią :)

Ale ja mam, bo znikaja wartosciowe tematy a na poczatku dzialu sa jakies marne znaczki GM ktore i tak wygladaja chujowo. Zrobcie jakis spis czy temat gdzie wszyscy sobie bedziecie wrzucac wspolnie do jednego tematu znaczki bo tak to tylko syf robicie, a znaczki chuj=owe.

1610016.jpeg

Specjalista
Opublikowano

W paczce jest może PSD ??

Bo znaczek 3 mi się podoba lecz bym go trochę zmodyfikował :),jak jest to podaj czcionkę :)

Jak nie ma to też podaj czcionkę jaką użyłeś w znaczku nr 3 ;)

Pozdrawiam,znaczki ładne!

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

nie każdy, bo dział i tak jest zajebany tematami z ep*p (nie wspomnę o publikacji serwerów, gdzie serwery które padły nadal tam są).. chcą to niech dodają może się komuś przyda, już lepiej przydałby się poddział coś z "grafiką" do metina, chociaż w to wątpię, ja mam tylko 1 temat w tym dziale, zresztą nie lubię robić znaczków GM. ;)

@Blask jest nie potrzebny, ponieważ w kliencie się to rozmywa i wygląda nie estetycznie.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ludzie kurwa.. nie przesadzajcie.

Wstawcie to w 1 temat,macie 1 to tam edit a nie... masakra

nie każdy, bo dział i tak jest zajebany tematami z ep*p (nie wspomnę o publikacji serwerów, gdzie serwery które padły nadal tam są).. chcą to niech dodają może się komuś przyda, już lepiej przydałby się poddział coś z "grafiką" do metina, chociaż w to wątpię, ja mam tylko 1 temat w tym dziale, zresztą nie lubię robić znaczków GM. ;)

@Blask jest nie potrzebny, ponieważ w kliencie się to rozmywa i wygląda nie estetycznie.

Twierdzisz epvp,a myślisz że Twoje znaczki są czymś super pro elo? Zrób coś ciekawszego niż to 'epvp'

Topic: ostatni znaczek fajny,ale i tak lipa czcionka ta sama i każdy tylko ma inny gradient (kolory)

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

No jedynie ciekawość jak mogą takie znaczki GM-a w grze - oby tylko pozostało takie nasycenie kolorów jak przedstawia autor.

Opublikowano

No jedynie ciekawość jak mogą takie znaczki GM-a w grze - oby tylko pozostało takie nasycenie kolorów jak przedstawia autor.

Nie wiem czy kolorystyka będzie taka dokładna jak tutaj, lecz na pewno fajnie będą się prezentować w grze ;)

Opublikowano

wracamy do ~2010, gdy pół działu było zajebane perłami we wszystkich kolorach z palety RGB (255^3=~16581375), z czego może 15 wyglądało znośnie. Mam nadzieję, że sytuacja nie powtórzy się ze znaczkami GM i można będzie znaleźć coś bardzo fajnego. Twoje znaczki są przyjemne dla oka, proste, w stonowanych kolorach. Tak trzymaj, prace są dobre. Tylko nie zejdź na złą drogę!

57199140501148694665.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego, daj ponowne SS ;d

be362f2acc.gif

Gęsty dym zakrył gwiazdy zniknęli przyjaciele,
zostało ich niewiele mniej niż na stole butelek.
~ Paluch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...