Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jak zmienić walutę w iconomy? (zamiast dollars coś innego) ? (nie mówcie mi że w configu bo nie wiem gdzie dokładnie...)

2.dajcie jakiś poradnik do pluginu heroes i do pluginu citizens(citizens 2, to nowe bo treekta jest przestarzały filmik...)

3. dajcie jakiś plugin na kopiowanie zapisanych książek wraz z zawartością

4. i dajcie plugin na takie szafki, że jak nacisnę ppm na biblioteczkę to wyskakuje kilka kieszeni, w których można chować tylko książki (zapisane i enchantowane)

5. jak w pluginie quester zrobić że jak weźmiemy zadanie od npc 1 to już nie możemy od 2 ale możemy od 3 itd.

6. jak w pluginie citizens zrobić żeby npc był agresywny wobec graczy? i że da się go zabić? i że po zabiciu się gdzieś spawnuje?

7. jak zrobić w citizens 2 żeby npc zamienił się np. w świnie albo zombie albo coś?

daje like! :p pozdro :)

Opublikowano

1. W configu po prostu zmień znaczek, ale w IS i tak zawsze będzie '$'

3. Kopiować możesz za pomocą WorldEdit. Wkładasz książkę do skrzynki, kopiujesz ją, wklejasz i w obu jest taka sama zawartość.

6. Musisz wpisać kilka komend.

7. Tak się w ogóle da? Jeśli już, to ktoś miał autorski plugin.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...