Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, dyskusja i zażalenie

Marezisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie, oto ja hophop8. Wiem, zapewne już chcecie wysłać wiadomość do administracji, że niby multikonto - przeczytajcie do końca zanim osądzicie.

Dzisiaj po powrocie ze szkoły zauważyłem że nie mogę nic napisać, ale wszystko się wyjaśniło. Jak grom w czasie pięknej pogody ukazało mi się to:

pp87.png

Zapewne mało widzicie, więc napiszę wam to co tam wypisano:

Ostrzeżenie dodane przez M@niek za Spam w zapomnienie osoby..
Dano 5 punktów - wygasają 18 maj 2014 09:22.
Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 3 dni.

chyba Cie pogrzało pod deklem. odpocznij od pisania postów

Oto link do tematu: Zapomniane osoby:

http://www.mpcforum.pl/topic/1086504-zapomnienie-osoby/

Zapewne kilku z was czytało tam co pisałem - i mogę Was zapewnić, że to był jeden post w którym napisałem swoją "radę". A brzmiało to mniej więcej tak:

Nie możliwe że o niej zapomnisz, przecież ją lubiłeś/kochałeś i widziałeś tyle razy, jedyne co możesz zrobić to skoczyć pod samochód i liczyć na poważne rany - a w szpitalu będziesz myślał tylko o sobie i o swoich okaleczeniach, więc problem z ciągłym myśleniem o niej zniknie, ale nie radzę tego robić - to było by głupie.

Ale zaraz zaraz, zobaczcie co On napisał!

Napiszę Wam jeszcze raz i powiększę, abyście nie mieli problemów z odczytaniem...

Aż mnie krew zalała, co on sobie myśli. Może tak bezproblemowo mnie obrażać?! Co ja jestem, śmieć?! Nie, chyba nie... I gdzie niech mi powie, GDZIE NAPISAŁEM TAK DUŻO POSTÓW ŻE MAM ODPOCZYWAĆ?! Bo ja ich nie widzę i nie widziałem. No ale może mam sklerozę i ślepotę, jeżeli tak to proszę mi przesłać dowody...

Ale to nie wszystko, zobaczcie jego wpis:

za6d.png

Nic dodać, nic ująć. Obawiam się że nie tylko ja zostałem tak potraktowany.

Żądam jedynie rekompensaty, zwrotu konta z czystką kartoteką i wypowiedzi osoby oskarżającej mnie.

Jest wolność słowa więc nie macie prawa kasować tego tematu.

A teraz do reszty. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Ten dział to nie miejsce na składanie skarg, skargi składamy do osoby na wyższym stanowisku, ale najpierw do moderatora.

No screeny nie są wyraźne i nie widać co tam pisze. Jesli to prawda to jestem tego samego zdania co ty, nawet global moderator nie ma prawa pisać tak do uzytkowników...

P.S. Dostaniesz perma za multi konta. Wyłączono ci pisanie postów, ale pisanie pw do moderatora już nie.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ten dział to nie miejsce na składanie skarg, skargi składamy do osoby na wyższym stanowisku, ale najpierw do moderatora.

No screeny nie są wyraźne i nie widać co tam pisze. Jesli to prawda to jestem tego samego zdania co ty, nawet global moderator nie ma prawa pisać tak do uzytkowników...

P.S. Dostaniesz perma za multi konta. Wyłączono ci pisanie postów, ale pisanie pw do moderatora już nie.

Pisanie do moderatorów i innych grup które popierają osoby które zrobiły mi daną rzecz nie mają sensu. To jest global. Jedynie użytkownicy którzy mnie popiorą dadzą mi cień szansy na zrealizowanie celu.

Chcę aby osoba która mnie zaatakowała psychicznie wypowiedziała się publicznie.

Jest tu także przestroga i uwaga że nie tylko ja mogłem być tak potraktowany.

Dział uważam za właściwy, przecież dołączyłem do tematu "dyskusja" ;)

Opublikowano

Słowo Mańka prawem jest, jakby nie patrzeć - admin ma zawsze rację.

Tak jak pisałem wyżej - Mamy wolność słowa.

On nie jest naszym panem i władcą, wiec twój komentarz jest bezsensowny. Mógłbyś także napisać "Zrobiłem se jajecznicę. Była smaczna". Tyle samo wniósł byś do tematu...

Skoro nie jest naszym panem i władcą, to nikt Cię nie zmusza do przebywania na tym forum, bo nie siedzisz na tym forum za karę. Wyjdź czasem na podwórko.

Nie, nie siedzę na tym forum za karę. Siedzę tu, ponieważ lubię pomagać i dyskutować. Nieraz i pomagacie mi wy.

Muszę cię zasmucić. Nikt nie może być niczyim władcą. A twój edytowany powyższy post jest też bez sensu i znowu nie wpuszcza nic do tematu.

Twój temat jest bezsensu.
Opublikowano

Słowo Mańka prawem jest, jakby nie patrzeć - admin ma zawsze rację.

Tak jak pisałem wyżej - Mamy wolność słowa.

On nie jest naszym panem i władcą, wiec twój komentarz jest bezsensowny. Mógłbyś także napisać "Zrobiłem se jajecznicę. Była smaczna". Tyle samo wniósł byś do tematu...

---------------------------------------------------------------------------------------

Nie, nie siedzę na tym forum za karę. Siedzę tu, ponieważ lubię pomagać i dyskutować. Nieraz i pomagacie mi wy.

Muszę cię zasmucić. Nikt nie może być niczyim władcą. A twój edytowany powyższy post jest też bez sensu i znowu nie wpuszcza nic do tematu.

Opublikowano

Stary mnie krew zalewa jak widzę takie tematy.

To jest forum - świat wirtualny! Zlewaj to,a nie się przejmujesz.

Dostane zaraz 500 warnów i co? Mam żalić się?Dostane bana? założę 30 konto tutaj.

Nie możesz traktować forum tak poważnie.

Edit

Moderatorzy sobie pozwalają za dużo? I co z tego to wirtualny świat, może w realu sobie nie radzą i gdzieś trzeba się pokazać o jaki ja jestem zajebisty.

Opublikowano

Stary mnie krew zalewa jak widzę takie tematy.

To jest forum - świat wirtualny! Zlewaj to,a nie się przejmujesz.

Dostane zaraz 500 warnów i co? Mam żalić się?Dostane bana? założę 30 konto tutaj.

Nie możesz traktować forum tak poważnie.

Edit

Moderatorzy sobie pozwalają za dużo? I co z tego to wirtualny świat, może w realu sobie nie radzą i gdzieś trzeba się pokazać o jaki ja jestem zajebisty.

Mam mieć zaśmiecone konto które posiadam od początku 2012 r, pozwolić na obrażanie mojej osoby i na dodatek mieć popsutą opinię? Ooo nie, nie pozwolę na to.

Opublikowano

No faktycznie,mam zepsutą opinie wśród ludzi którzy nigdy nie zobaczą mnie na oczy - trzeba coś z tym zrobić.

Konto zaśmiecone to tylko konto które Ci w życiu nie pomoże.

A z reszta po co ja piszę Ci to jak ty swoje wiesz i wirtual to wasz jedyny zacny świat.

Opublikowano

No faktycznie,mam zepsutą opinie wśród ludzi którzy nigdy nie zobaczą mnie na oczy - trzeba coś z tym zrobić.

Konto zaśmiecone to tylko konto które Ci w życiu nie pomoże.

A z reszta po co ja piszę Ci to jak ty swoje wiesz i wirtual to wasz jedyny zacny świat.

Dostałem coś co nie powinienem dostać a ty mi proponujesz abym to zostawił w spokoju i zrobił multikonto. Osądzasz mnie o coś choć mnie nie znasz. Coś chyba jest z tobą nie tak. Nie sądzisz?

Opublikowano

Mam mieć zaśmiecone konto które posiadam od początku 2012 r, pozwolić na obrażanie mojej osoby i na dodatek mieć popsutą opinię? Ooo nie, nie pozwolę na to.

Opinia w internecie, hah to ciekawe.

Nikt Cię tutaj nie obraził, wyrażenie "pod deklem" oznacza lekko "pod głową/mózgiem", ale "pod deklem" lepiej brzmi. Opinię sobie sam psujesz takimi tematami, bo nikt z userów nie będzie Ci patrzył na Twoją historię warnów bo nie może, a te 3dni od pisania postów dobrze Ci zrobią.

Ale teraz skoro napisałeś ten temat na nowym koncie oznacza multikonto, nawet jeśli to uzasadniłeś. Mogłeś napisać do tego GM'a prywatną wiadomość, bo mogłeś i mogłeś wyjaśnić tą sprawę na spokojnie, ale wolałeś zrobić szopkę na całe pogaduszki.

I nie rozumiem dlaczego jeszcze nie masz perma, a ten temat jeszcze w tym dziale jest...........

A ja nie rozumiem twojego nastawienia.

Zostałem osądzony bezpodstawnie a ty uparcie dążysz do tego aby pogorszyć moją sytuację. Z jakiego powodu? Nie wiem. Jednak wiem jedno, moje oskarżenia są prawdziwe i mocne, a oni nie odpiszą mi z wiadomości - wiem to bo nigdy mi nie odpisywali. Niedawno dostałem 5 punktów za coś od Hadesa. Sam musiałem się domyśleć za co, bo bym musiał poczekać aż Lord Hades przejrzy swoją skrzynkę która zapewne i tak jest zapełniona takimi wiadomościami jakie ja chciałem wysłać. Więc rozumiem go.

Jeszcze jeden powód dlaczego napisałem to tu a nie tam? Masz w moich poprzednich postach w tym temacie. Nie rozumiem po co ponawiać te same zakończone wypowiedzi.

Po pierwsze piszesz do tego który Ci dał tego warna czy co tam masz, a nie do jakiegoś innego moderatora który nie zna sprawy, po drugie na pewno nie dostałeś tej kolejki bez przyczyny - musiałeś coś zawinić, po trzecie to nadal Cię to w żadnym calu nie usprawiedliwia, po czwarte nie ponawiam wypowiedzi tylko próbuje Ci coś przetłumaczyć, a Ty nadal swoje.

I uwierz mi że jakbym dostał warna, kolejkę czy nawet perma, nie płakałbym po forum, tworząc bezsensowne tematy i nie pociąłbym się żyletką w kącie, bo jeszcze potrafię rozróżnić świat wirtualny od tego rzeczywistego.

Opublikowano

Dostałem coś co nie powinienem dostać a ty mi proponujesz abym to zostawił w spokoju i zrobił multikonto. Osądzasz mnie o coś choć mnie nie znasz. Coś chyba jest z tobą nie tak. Nie sądzisz?

To ja zacytuje twoja słowa "jedyne co możesz zrobić to skoczyć pod samochód i liczyć na poważne rany - a w szpitalu będziesz myślał tylko o sobie i o swoich okaleczeniach"

Forum jest jak firma. Ty jesteś zwykłym robolem a GM to kierownik któremu nie podskoczysz. Boi on sie jedynie dyrektora (Administratora).

Ale żem dał przykład, aż sam się boje.

Opublikowano

Opinia w internecie, hah to ciekawe.

Nikt Cię tutaj nie obraził, wyrażenie "pod deklem" oznacza lekko "pod głową/mózgiem", ale "pod deklem" lepiej brzmi. Opinię sobie sam psujesz takimi tematami, bo nikt z userów nie będzie Ci patrzył na Twoją historię warnów bo nie może, a te 3dni od pisania postów dobrze Ci zrobią.

Ale teraz skoro napisałeś ten temat na nowym koncie oznacza multikonto, nawet jeśli to uzasadniłeś. Mogłeś napisać do tego GM'a prywatną wiadomość, bo mogłeś i mogłeś wyjaśnić tą sprawę na spokojnie, ale wolałeś zrobić szopkę na całe pogaduszki.

I nie rozumiem dlaczego jeszcze nie masz perma, a ten temat jeszcze w tym dziale jest...........

Zostałem osądzony bezpodstawnie a ty uparcie dążysz do tego aby pogorszyć moją sytuację. Z jakiego powodu? Nie wiem. Jednak wiem jedno, moje oskarżenia są prawdziwe i mocne, a oni nie odpiszą mi z wiadomości - wiem to bo nigdy mi nie odpisywali. Niedawno dostałem 5 punktów za coś od Hadesa. Sam musiałem się domyśleć za co, bo bym musiał poczekać aż Lord Hades przejrzy swoją skrzynkę która zapewne i tak jest zapełniona takimi wiadomościami jakie ja chciałem wysłać. Więc rozumiem go.

Jeszcze jeden powód dlaczego napisałem to tu a nie tam? Masz w moich poprzednich postach w tym temacie. Nie rozumiem po co ponawiać te same zakończone wypowiedzi.

----------------------------------------------------------------------------

Człowiek wyżej

Są prawa pracownika. Pracownik może zgłosić dyrektora do sądu.

To nie średniowiecze.

Opublikowano

Tak może, ale nie zrobi tego, "firma" mpcforum ma tylko dyrektora. Zresztą pogorszyleś już swoją sytuacje, tak samo jak swoją 'opinie'.

Miałeś tylko 5% a teraz będziesz miał perma ma wszystkie konta.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------

Człowiek wyżej

Są prawa pracownika. Pracownik może zgłosić dyrektora do sądu.

To nie średniowiecze.

Człowieku w jakim ty świecie żyjesz?

Nie wiem czy ty na poważnie piszesz czy udajesz dorosłego pisząc to? ale piszesz takie bzdury,że masakra.

Ostatnio kierownik mnie wkurwił i mam iść do dyrektora? czy tam do sądu pracy? Co zdziałam?...

Opublikowano

Zawsze powtarzałem że 90% moderatorów to bezmózgie gimbusy .

Tylko żeby swoim lizać , niz z tym nie zrobisz , nie wygrasz z idiotami .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Nie wiem czy ty na poważnie piszesz czy udajesz dorosłego pisząc to? ale piszesz takie bzdury,że masakra.

Ostatnio kierownik mnie wkurwił i mam iść do dyrektora? czy tam do sądu pracy? Co zdziałam?...

Najlepiej siedzieć cicho i czekać aż konflikt minie, a zgłosisz swojego przełożonego do jakiegoś sądy pracy etc, to On Cię jeszcze potem z roboty wypieprzy, i taki z tego morał że będziesz miał jedno wielkie gówno. I do tej historyki można porównać ten temat, bo zaraz jego autor dostanie perma na to, i na stare konto.

@Down

Posty nie związane z tematem, lol. Jak cały czas piszemy na temat, może weź słownik do ręki i sprawdź co znaczy "nie związane/związane", bezsensowną kłótnię to Ty zacząłeś, zaczynając od napisania tego tematu, bo takie sprawy rozwiązuje się na PW.

Ocenić Ciebie nie możemy - jasne, ale po Twoich postach można uznać, że jesteś zarozumiały i nie dopuszczasz do siebie żadnych innych głosów, taki król się znalazł, ot co!

Ale na Twoją prośbę opuszczam ten temat, bo nie widzę sensu odpisywanie na Twoje wypowiedzi no bo przecież i tak Ty masz rację, wszyscy inni wokół Ciebie piszą bezsensownie, nie na temat i w ogóle źle, ale dzięki przynajmniej sobie dzisiaj poprawiłem humorek :)

Opublikowano

Najlepiej siedzieć cicho i czekać aż konflikt minie, a zgłosisz swojego przełożonego do jakiegoś sądy pracy etc, to On Cię jeszcze potem z roboty wypieprzy, i taki z tego morał że będziesz miał jedno wielkie gówno. I do tej historyki można porównać ten temat, bo zaraz jego autor dostanie perma na to, i na stare konto.

Bardzo przepraszam. Proszę was abyście zakończyli pisać posty nie związane z tematem. To idzie za daleko i prowadzi do bezsensownej kłótni. Chyba się ze mną zgadzacie?

Proszę także o nie ocenianie mnie. Nie znacie mnie, nie wiecie ile mam lat, gdzie mieszkam, co robię, ile mam wagi i tak dalej.

A, a co do tego wywalania z roboty to powiem ci jedno: Jeżeli jest proces, lub minął bliski czas od procesu to pracodawca nie ma prawa cię zwalniać.

Opublikowano

Takie pytanko- co ma nacelu ten temat?? xD bo czytam go i nie moge dojść do tego xDD

Nie ma żadnego sensu, zwłaszcza że autor tematu ma bana.

Opublikowano

Takie pytanko- co ma nacelu ten temat?? xD bo czytam go i nie moge dojść do tego xDD

Ten temat ma na celu wyczyszczenie mojego konta o nazwie: hophop8 z bezprzyczynowego oskarżenia. Myślałem że jasno napisałem...

Nie ma żadnego sensu, zwłaszcza że autor tematu ma bana.

Tego i wielu wielu innych rzeczy nauczyło mnie mpcforum.

Więc kontynuujmy.

Opublikowano

Widzisz i znów masz nowe konto! Widzisz jakie to łatwe? :)

To upokarzające że trzeba rozwiązywać to w taki sposób. Ale tak jak wcześniej powiedziałem, nie poddam się. To ja mam rację i mam nadzieję że dostane to o co prosiłem w temacie.

Opublikowano

To upokarzające że trzeba rozwiązywać to w taki sposób. Ale tak jak wcześniej powiedziałem, nie poddam się. To ja mam rację i mam nadzieję że dostane to o co prosiłem w temacie.

Oczywiście ,że dostaniesz bana - poczekaj chwile :)

Opublikowano

Oczywiście ,że dostaniesz bana - poczekaj chwile :)

To nie spocznę na jednym koncie. A jeżeli i ten temat zniknie to także nie spocznę na jednym temacie.

------------------------------------------------------------------------

Obserwuj moje tematy - ponabijasz sobie posty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...