Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KanapkaZS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraft prawdopodobnie został zakupiony na kradzionej karcie płatniczej, musisz skontaktować się z osobą od której kupiłeś konto ;)

Opublikowano

To nie odzyskasz :D

Allegro w 99% są kradzione gifty. Osoba podaje kontakt np. allegro, po zakończonej aukcji już na niego nie wchodzi byś za jakiś czas jak ci zabiorą premkę, nie mógł pisać z zażaleniem.

Za ok. 100zł już mogłeś sobie na minecraft.net kupić, to byś nie stracił. Więc przykro mi, już jej nie odzyskasz.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

GiftCod'a można kupić już za 75zł na allegro i nie mieć z kontem problemow. Problemem jest to, że nie czytacie komentarzy, oraz opisu aukcji.

Możliwe, że to jakiś błąd skontaktuj się z sprzedawca.

Wazne. Po zakupie nie wystawiajci nigdy pozytywnego komentarza bo blokuje Wam to możliwość działania na allegro. Komentarz pozytywny zamyka wszystkie drogi reklamacji.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Czy jest możliwość odzyskania konta ?

Czy jest możliwość odzyskania pieniędzy ?

1. Nie. Nie słyszałem nigdy o kimś, kto stracił konto a później je odzyskał.

2. Nie. Na Allegro kupiłeś kod, otrzymałeś go. Skoro był wadliwy po jakimś czasie, możesz tylko spróbować wyjaśnić sprawę ze sprzedawcą ale wątpię, aby to coś dało...

Tak czy siak - współczuję.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Kolejny, co dał się oszukać i jeszcze przepłacił. Mogłeś za ta cenę kupic na fabrykakluczy lub kinguin, skoro nie na minecraft.net, ale czy tam jeszcze jest opcja psc?

Opublikowano
Kurr ludzie na minecraft net jest taka sama płatność jak na allegro.

Przelewy obsługuje ; Przelewy 24 i są tam wszystkie polskie banki także nie wiem nad czym tu sie zastanawiać.

Przynajmniej 100% pewności masz a forma płatności identyczna jak na allegro -_-

Nie czaje ludzi którzy i tak wolą kupić na allegro a do tego przepłacić i nie mieć pewności skoro forma płatności ta sama i te same procedury.

Teraz masz lipe poprostu key był kradziony i zabrali.

mojasygnan.png

Opublikowano

Jezeli straciles premium, to moglo byc to spowodowane tym, ze kupiles go w nieznanym przez Mojang zrodle. Jezeli kupisz go na mojang bedziesz mial az 101% pewnosci, ze konta NIE stracisz ;)

40491.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...