Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na serwerze tureckim są jakieś darmowe skórki ?

PsYcHoOoLPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy na serwerze tureckim są jakieś darmowe skórki? Ostatnio się tam przeniosłem bo był darmowy transfer bo dużo moich znajomych tam gra. I pamiętam ze na EU NORDIC EAST były 2 darmowe skórki do alistara i tristany. I mam pytanko czy tutaj też sa jakieś czy nie. I jak są to może mi ktoś dać linka ? :D

Opublikowano

Dostawało sie ją jak sie przenioslo na ten serwer wczesniej, teraz to juz chyba nie dziala. Tak bylo tez z arktycznym volibear'em, dostawalo sie go po przeniesieniu do ruskich.

Opublikowano

Ja wiem jak dostać tą skórkę nie przenosząc się jednak, takie informację mogę jedynie udzielić na PM.

Opublikowano

Ja wiem jak dostać tą skórkę nie przenosząc się jednak, takie informację mogę jedynie udzielić na PM.

Napisałem do cb

Pozdro

Opublikowano

Ja wygenerowałam ten kod, jest to łatwe - klikasz tylko. Ale nie działa mi tutaj, więc chyba jednak trzeba się przenieść na turecki serwer ;)

Opublikowano

Jednak nie działa ten sposób, chodziło by napisać do supportu z pytaniem czy przyznają zawartość. Kiedyś z alienware dodali mi tak lee sina.

Opublikowano

Ej chyba każdy wie o co chodzi więc prosze o zamknięcie tematu

@REF

@REF

Nie zamykamy tematu, bez wczesnej zgody autora tematu, bądź jego naruszenia.

@topic

Do sejuani dostaniesz, jak przeniesiesz się na rosję.

8372383248.png
Opublikowano

Ja swojego smurffa wyslalem w kwietniu na otwarcie serwera rosja w pierwszy tydzien byly odblokowane all champ zagralem 4 gry i o tym snurffie zapomnialem. Wczoraj weszlem na tego smurffa ruskiego i patrze a tu skiny: voli z czapka, cait arktyczna, sejuani rosyjska ta z( kawalerii czerwonej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...