Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Loga Gidli

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem mianowicie gdy wgrywam jakieś loga z neta i wgrywam do folderu upload to wg nie ma ich w wyborze znaczka... robią się automatycznie te standardowe a w folderze są całkiem inne. Mialem paczkę chyba 30 pare było i chodziło lecz nie było nic ciekawego wgrałem inne i mam własnie ten problem. Jeśli macie jakieś konkretne znaczki to proszę wstawić upload ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Rozmiar 16x12 jak wspomniał up, poza tym muszą być w .tga / .png.

Usuń też wszystko z folderu mark (jak coś masz).

Gówno prawda, loga muszą być w jpg i pewnie dlatego ich nie czyta bo są w png. btw tga? beka

Zmien roższezenie i Ci bedzie normalnie działać, na jpg oczywiscie.

1610016.jpeg

Opublikowano

usun katalog upload , spaczuj gre i sporobuj wgrac na nowo

Co mu to da, skoro on nie moze wgrac tego JEDNEGO loga, myslisz troche? Proponujesz mu robic to samo, czyli usunac i wgrac je od nowa, lol.

1610016.jpeg

Opublikowano

taaa 16/12 no jak bym nie wiedział. Usuwałem folder upload 50 razy wgrywałem od nowa i dalej dupa.

Spróbuje z tym jpg aczkolwiek tego jest prawie 1k wiec trochę mi to zajmie ale dzięki

Jak ktoś jeszcze zna jakieś rozwiązanie piszcie śmiało.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

taaa 16/12 no jak bym nie wiedział. Usuwałem folder upload 50 razy wgrywałem od nowa i dalej dupa. Spróbuje z tym jpg aczkolwiek tego jest prawie 1k wiec trochę mi to zajmie ale dzięki Jak ktoś jeszcze zna jakieś rozwiązanie piszcie śmiało.

Zmień rozszerzenie jednego i sprawdź czy działa.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dupa rozszerzenie zmienione na .jpg i nic. Serwer Invoria.

A podmien któryś z tych nowych pod standardowy, zmien nazwe np na 1.jpg i sprawdz czy ci smignie.

1610016.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...