Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal i płatności bez karty

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje coś kupić za pośrednictwem systemu Paypal, jednak nie posiadam ani karty debetowej, ani kredytowej (tylko płatniczą).

Słyszałam, że jeśli ma się wystarczająca ilość środków na koncie, to nie wymaga przy finalizacji podania nr tej karty. Ja posiadam taką kwotę, nawet ciut większą na koncie paypal, ale nie moge dokonać płatności. Wymaga ode mnie tego cholernego nr karty. Czy coś robię źle?

Opublikowano

Zwykle Paypal jest łączony z posiadaniem karty kredytowej, nawet jeśli się jej nie używa i ma się na koncie pewną sumę. Wydaje mi się, iż jest to u nich warunek, chociaż możesz do nich napisać. Bez karty i podania danych osobistych można płacić paysafecard.

Opublikowano

Nie musisz łączyć żadnych kart kredytowych jeśli na swoim koncie paypal masz odpowiednią ilość pieniędzy do tego zakupu, może jednak Ci coś brakuje? Bo paypal chyba bierze prowizję od transakcji, a dodatkowo musisz zamienić PLN na EUR jeśli jest taka potrzeba, ale to chyba raczej automatycznie zamienia przy płatności (płatności zagraniczne).

Najlepiej daj screena podczas tej transakcji ;P

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że niektóre serwisy wymagają paypala połączonego z kartą kredytową np. facebook, spotify itp.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Karta płatnicza to w sumie debetowa dlatego nie możesz doładować, pozostaje wpłacić normalnie na poczcie przelew

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie ma to jak zadanie pytania i 4 lajki za nic, zawsze spoko.

A co do tematu, to do czego konkretnie to potrzebujesz?

Sprawdź, czy nie ma opcji np. PaySafeCard, albo Ukash, bo wtedy wystarczy, że w kiosku kupisz kod i masz.

Paypala bez karty nie doładujesz, nie ma nawet takiej opcji i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie ma to jak zadanie pytania i 4 lajki za nic, zawsze spoko.

A co do tematu, to do czego konkretnie to potrzebujesz?

Sprawdź, czy nie ma opcji np. PaySafeCard, albo Ukash, bo wtedy wystarczy, że w kiosku kupisz kod i masz.

Paypala bez karty nie doładujesz, nie ma nawet takiej opcji i tyle.

Jak nie da rady? Kilka razy już sobie przelewałem z konta bankowego na paypala i później płaciłem z paypala bez żadnych podawania kart.

Najmniej co kupowałem to za ok 5$ i nie wymagało karty.

Zresztą ktoś wyżej też już pisał, że płacił bez podawania karty...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak nie da rady? Kilka razy już sobie przelewałem z konta bankowego na paypala i później płaciłem z paypala bez żadnych podawania kart.

Najmniej co kupowałem to za ok 5$ i nie wymagało karty.

Zresztą ktoś wyżej też już pisał, że płacił bez podawania karty...

Czytasz czasem to co negujesz?

Napisałem, że NIE da się DOŁADOWAĆ PayPala bez KARTY, a nie, że nie da się KUPOWAĆ za pośrednictwem PayPala bez karty...

Kupowanie PayPalem jest dziecinnie proste, wystarczy tylko passy do PP wpisać, ofc jeśli masz na nim jakieś środki, do uzupełnienia których TRZEBA mieć kartę, ewentualnie poprosić kogoś o doładowanie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Napisałem, że NIE da się DOŁADOWAĆ PayPala bez KARTY, a nie, że nie da się KUPOWAĆ za pośrednictwem PayPala bez karty...

Kupowanie PayPalem jest dziecinnie proste, wystarczy tylko passy do PP wpisać, ofc jeśli masz na nim jakieś środki, do uzupełnienia których TRZEBA mieć kartę, ewentualnie poprosić kogoś o doładowanie.

nie pisz głupot, da się bez problemu bez karty, dwa razy tak robiłem. z poczty.

Opublikowano

Przecież da się bez karty. Nie raz doładowywałem paypala...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...