Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Furry (Futrzak) i Antropomorfia

kamil19.1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

This+fits+perfectly+_0b8d8ed4e8ef208a10c

that+s+enough+internet+for+today+_471b43

DOWN

To, że artysta, który narysował tego arta ma taki styl i mi się on akurat podoba to nie moja wina.

A posiadanie takiej sygnatury a przebieranie się za... no właśnie, sam nie wiem co to dwie różne rzeczy...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

śmiecham, z zoofilią mi tu won.

Udawać zwierzaka... jeszcze gorsze niż broniaki oglądające bajkę dla 5letnich dziewczynek. BEKA BARDZO.

Chociaż erotyka z konikami pony też istnieje a broniaki też upodabniają się do koników.

tak bardzo niedojebani

Hrabia, przecież twoi koledzy konikowi też się przebierają...

shoob.png

Opublikowano

Po drugiej stronie barykady?
To znaczy po tej przeciwnej Furriesom?

Czyli żeby się wypowiedzieć negatywnie na jakiś temat muszę to lubić?
Beka.

A Kucyki są bliskie furriesom, toteż byłem w jakiś sposób po tej stronie barykady.

A mangozjebstwa w to nie mieszaj.

Poza tym, sam powiedziałeś o erotyce... Jak to inaczej nazwiesz? Tak czy inaczej jest to zboczenie, nie sądzę żeby masturbacja do antromorficznych zwierząt była całkowicie normalna.

@Edit

I popełniacie dokładnie ten sam błąd co bronies - "mamy wyjebane na hejty więc będziemy odpowiadać na każdy z bólem dupy".

shoob.png

Opublikowano

Mówiąc ze po 2-giej stronie mialem na mysli nie znać sie w temacie ani troche i sie wypowiadac/krytykowac. Np. wiele w necie spotkamy komentow do lola ''lol to gowno dla gimbow'' itp. Sam go nie lubie ale nie grałem - wiec nie krytykuje, to samo tutaj. O erotyce wspomnialem apropo jednostek lubujacych sie w tym. I tu wazne pytanie. Wg. ciebie nie ma np. erotyki w sztuce, nagie kobiety w dzielach, sztuki z nutą erotyzmu? To samo tutaj, z tym ze wszyscy jak tylko zobaczą lekko odslonietą kobiete czy faceta dla płci pięknej to odrazu muszą sobie ulżyc? Jeśli tak myślisz to automatycznie nazywasz wielu artystow ze sredniowiecza, romantyzmu i wiele wiecej którzy takie obrazy malowali, niewyżytymi erotomanami ''bo jest tam coś gołego''? Dla wielu to forma własnie sztuki.

Czy ty właśnie porównujesz nagie kobiety w sztuce do fanartów gółych sczłowieczałych zwierzątek?

CZY TY OGÓLNIE PORÓWNUJESZ NORMALNĄ EROTYKĘ DO TAKIEGO CZEGOŚ?

TO SAMO?

PLS KURWA CZŁOWIEKU.

shoob.png

Opublikowano

Nie porownuje erotyki - do erotyki ale sztuke - do sztuki. Tak samo ty nazwiesz darcie ryja na cały glos z podkladem muzycznym - rockiem czy metalem / Tak fani fandomu nazwą Furarty swoją sztuką

Tak to dokladnie wyglada jak oceniasz po okladce. To ja sb powiem tak: rock i metal jest chuj.wy - bo wymalowani na czarno jak emowce ''artysci'' tylko dra ryja / Czy tez taka i taka gra jest chuj.wa - bo dla mnie tak to wyglada. Jesli masz to tak dalej przeciagac to skoncz

Jak się przebiorę w skórzane, obcisłe ubranko i będę tak latał po centrum miasta to też będzie sztuka?

Ocenia po okładce a co jest we wnętrzu? Więcej furfagów i wspólnie przebieranko? No dzięki.

Opublikowano

Nie porownuje erotyki - do erotyki ale sztuke - do sztuki. Tak samo ty nazwiesz darcie ryja na cały glos z podkladem muzycznym - rockiem czy metalem / Tak fani fandomu nazwą Furarty swoją sztuką

Tak. Furarty mogą być sztuką a ich twórcy mogą mieć talent. Ale jaka jest tego tematyka.

No właśnie.

Zauważ, że ja mówiłem o erotyce i tej bardziej cenzuralnej stronie fandomu, a ty wyjeżdżasz mi z artystami którzy tworzyli coś" normalnego" a nie jakieś erotyczne lisy.

A poza tym... czego ty chcesz na tym forum? Jako bardziej doświadczona osoba proponowałbym się wycofać, z powodów jak miło są tutaj zboczeńcy tacy jak Furriesy i Bronies traktowani. Nie żebym miał coś przeciwko takiemu ich traktowaniu.

@Edit

o kurwa skisłem, rock i metal jest chujowy bo emowce się drą.

Szkoda tylko że to co mam na profilu - jedyne co z takich gatunków znasz jest metalcore'em a nie metalem. To Deathcore, Metalcore, Hardcore'owcy są Emo-guwnami, nie rock/metal.

ale bym guwniaka zglanował

shoob.png

Opublikowano

Skora a futro o ktorym mowie, sie dosyc rozni. Jak chcesz skore czy inne takie to lubisz dominacje w seksie a to nie ma nic wspolnego z futrem o ktorym mowa. Bo jak wiadomo dla chociaz lekko obeznanego z ang to furry - futrzak/zwierzatko futrzane fur - futro. A z twojego baner-gifa na profilowym mialem brechta bo nie dosc ze mlp to jeszcze masz pociag do chlopców, oj nieładnie.

Jesteś furriesem, w czym jesteś lepszy od Bronych?

Jedno i to samo, tylko jedno lubi konie drugie lisy i inne zwierzątka.

Oba fandomy równie niedojebane.

A ty jeszcze pierdolisz coś o dominacji w seksie na temat noszenia skóry.

O co chodzi to ja nawet nie.

shoob.png

Opublikowano

Skora a futro o ktorym mowie, sie dosyc rozni. Jak chcesz skore czy inne takie to lubisz dominacje w seksie a to nie ma nic wspolnego z futrem o ktorym mowa. Bo jak wiadomo dla chociaz lekko obeznanego z ang to furry - futrzak/zwierzatko futrzane fur - futro. A z twojego baner-gifa na profilowym mialem brechta bo nie dosc ze mlp to jeszcze masz pociag do chlopców, oj nieładnie.

welcome-to-the-internet-ill-be-your-guid

Opublikowano

Dobrze, bo ty tak mowisz. A wiec moje zdanie poparte przeciez wieloma argumentami - metale są niedojebani. Adios, jak juz mowilem do zamkniecia.

Up: poszukaj wiecej obrazkow a moze bedziesz fajny

Nie, to już jest inna sprawa.

Bo to tak jak mówić że NIE LUBIĘ FRANCJI BO NIE PODOBA MI SIĘ BERLIN.

Jedno nie ma nic do drugiego.

Jesteś śmieszny, plus ten ból dupy.

Typowy Brony/Furriefag.

Beka.

@adminy

Zamknijcie to kurwa bo co to jes to ja nawet nie.

shoob.png

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...