Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serwerowe XCrafters

DisterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj były na forum dostępne przez jakieś 12 h lecz zostały usunięte bo są to pluginy autorskie nie udostępniane przez twórcę więc rozpowszechnianie takich plików jest nie zgodne z prawem raczej tak na forum ich nie otrzymasz prędzej ktoś ci przez priv to zapoda :)

Opublikowano

Racja byly na gildie ale musialbys troche poprzerabiac kody w javie zeby sie nie zorientowali ze to ich plugin :D

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

-,- Wszystkie pluginy xcrafters są pisane przez ich właściciela :) Ja mam wszystkie ich autor pl prócz xcrAuth na PC :3

Opublikowano

Też je mam.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Piszecie ale nie podacie ;>

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Hehe, pluginy nie będą działać, bo oprócz samych plików JAR, potrzeba jeszcze masę configów, tabele w MySQL i pierdyliard innych rzeczy. Tak BTW przeglądałem kod źródłowy tych pluginów i widziałem kilka klas, których nie pisałem, więc radzę uważać ;) Pluginy mają już z ładny miesiąc (wersja 1.1 gildii była gdzieś w środku października), więc najnowszych rzeczy, które są u nas tam nie spotkacie ;>

Opublikowano

Mam wszystkie pluginy xcrafters nawet te co nie były wstawione przeze mnie na mpc :) Wstawiłem je z 2 konta lecz usunąłem z powodów autorskich jak i niektóre były fake np na Gildie :)

Opublikowano

Hehe, pluginy nie będą działać, bo oprócz samych plików JAR, potrzeba jeszcze masę configów, tabele w MySQL i pierdyliard innych rzeczy. Tak BTW przeglądałem kod źródłowy tych pluginów i widziałem kilka klas, których nie pisałem, więc radzę uważać ;) Pluginy mają już z ładny miesiąc (wersja 1.1 gildii była gdzieś w środku października), więc najnowszych rzeczy, które są u nas tam nie spotkacie ;>

Przegladajac kod mozna sobie zobaczyc jakie maja byc tabele w mysql wiec nie widze problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No tak ale te pluginy pisal LenyPL . A wy tylko je edytuiecje.

LenyPL to jest dziecko, on nawet nie umie HTML-u, wszystkie pluginy zostały napisane przez defabricated.

CAMDNAx.png

Opublikowano

No tak ale te pluginy pisal LenyPL . A wy tylko je edytuiecje.

Co ty pierdolisz za przeproszeniem ?! Autorzy pluginów z xcrafters to Teapot418, oraz tomash9966 (defabricated) ... Tak na przyszłość.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...