Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wypuszczenie przez RIOT jednocześnie dwóch championów?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z zapowiedzią najnowszego championa, jaka pojawiła się na oficjalnych stronach League of Legends, pojawiły się także pogłoski, jakoby niedługo do Ligi zawitać mieli dwaj championi. Dociekliwsi fani League of Legends spekulują, że skoro w zapowiedzi mogliśmy przeczytać o dwóch postaciach, to prawdopodobne jest ich jednoczesne wejście na serwery. Wielu twierdzi, że Riot z każdym nowym championem wzmacnia promocję jego wejścia. Ostatnie komiksy Udyra, film Jinx oraz cała otoczka Luciana pokazują, że Riot stara się przygotowywać unikalne wydarzenia związane z nowymi rzeczami w Lidze. Wejście dwóch championów jednocześnie byłoby przy okazji świetnym sposobem na rozpoczęcie przedsezonu i dałoby graczom motywację do gry w nadchodzących tygodniach (pomimo lagów na serwerze lub jeśli to możliwe – na naprawionych europejskich serwerach). Czy jest możliwe, aby w lidze zawitali na raz dwaj bracia Samurajowie, czy może jest to jedna z nietrafionych spekulacji?

Co wy o tym myślicie? Zwykłe plotki? Czy to w stylu RIOTu?

Źródło: How2Win.pl

Opublikowano

Z varusem i kms przed nim mialobyc tak samo, duzo osob pisalo ze wyjda 2 postacie i co? I Varus wyszedl z 3tygodnie po. Dla mnie fake.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wątpliwe. Po Riot Games można się w sumie wszystkiego spodziewać. Raczej patrze na czas jaki minął od wydania ostatniego championa, jest on dosyć niewielki więc mogli zwyczajnie nawet nie ogarnąć dwóch postaci na raz. Ogółem dla mnie śmieszny pomysł wydawać dwóch bohaterów do gry w tym samym czasie, licze na osobne patche :>

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

watpie, ale pomysl bardzo ciekawy. Gdyby to nadeszlo wraz z patchem tym przedsezonowym to by bylo cos xD Fajnie uatrakcyjnilo by to gre. No ale jak oni nie daja sobie rady z jedna rzecza, zeby wszystko bylo bezproblemowo to co dopiero z takim czyms.

snikersproject1.png
Opublikowano

Riot wspomniał, że nie wyklucza wypuszczenia dwóch champów na raz. Mówili, że nie będą to champy wypuszczane w najbliższym czasie ( A mówili to około premiery Kha Zixa), ale biorą to pod uwagę.

W skrócie- Możliwym jest, że KIEDYŚ ujrzymy dwóch champów w jednym patchu ale nie wiadomo kiedy, nie wiadomo jak, nie wiadomo czy w ogóle. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Pisząc o najnowszych postaciach i ich ciekawych zapowiedziach typu komiks jest to bardzo prawdopodobne

Jinx - teledysk.

Lucian - porwanie żony itp.

Udyr - komiks.

Pochwa bez miecza - i Jego brat kabura bez pukawki ( hahahahahaahhaahahh nie.)

Byłby to bardzo ciekawy pomysł z 2 bohaterami na raz :)

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Opublikowano

Pomysł ciekawy ale wątpię aby wyszly 2 na raz.

Nigdy tak nie bylo wiec teraz raczej tez tak nie bd, ewentualnie mogą wyjsc w malych odstępach czasu.

No ale jak wyjda obie to sie uciesze xD w koncu mam 51k ip i trzeba wydac

Opublikowano

Nie sądzę że 2 na raz wyjdą, ale fajnie by było gdyby tak się stało. Zawsze jakieś urozmaicenie ;)

Opublikowano

Kiedyś wychodziły po dwa champy, np. Shaco i Heimer. Była też zapowiedź W TYM SAMYM CZASIE dwóch champion (czyt. varusa i hecarima), lecz varus został wypuszczony z większym opóźnieniem niż heca.

Opublikowano

Z varusem i kms przed nim mialobyc tak samo, duzo osob pisalo ze wyjda 2 postacie i co? I Varus wyszedl z 3tygodnie po. Dla mnie fake.

Z Hecarimem

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli mamy być dokładni to jest kilka takich przykładów :

01.05.2009 : Tryndamere, Twitch, Evelynn.

26.06.2009 : Amumu, Cho Gath

10.07.2009 : Anivia, Rammus

19.08.2009 : Taric, Gangplank

02.09.2009 : Malphite, Janna, Blitzcrank, Dr. Mundo

19.09.2009 : Katarina, Corki

10.10.2009 : Wspomnieni już Shaco i Heimerdinger.

02.02.2010 : Gragas, Pantheon

Raczej niczego nie pominąłem. Jak widać RIOT wypuszczał nawet 4 championów na raz więc to że teraz wypuści 2 wcale nie jest niemożliwe, a nawet prawdopodobne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mogliby dać 2 postacie, przynajmniej ciekawe urozmaicenie rozgrywki tuż po wyjściu nie było by co mecz 1 i tej samej postaci

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A czy riot nie wypowiadał się ostatnio że nie będzie wypuszczał tak często nowych postaci ? Wiec wypuszczenie dwóch naraz coś mi tutaj nie pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...