Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś dobry zestaw PS3

NtouMpou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Możecie mi wyszukać jakiś ciekawy zestaw najlepiej na allegro? Otóż mam odłożone 2500 zł i postanowiłem, że kupić sobię PS3. PS4 zakupię jakoś jak wyjdzie nowsza wersja, bo jednak mam pewne obawy. Pewnie kupiłbym jakoś teraz ale jak coraz więcej błędów jest to jednak się boję. Tak czy siak, do około 2500 zł. Fajnie, gdyby była licytacja bo jednak można wyrwać coś ciekawego w niższej cenie. Myślę, że spokojnie mogą być to używane przedmioty. Zależy mi, żeby było wiadomo PS3 jakieś 250-320 GB, kilka kontrolerów, ogólnie DS3 i te tam do Move. Jakieś mogą być tam różne dodatki tylko stojak ładowarka itd. Fajnie, gdyby było sporo różnych gier. Właściwie, to lubię grać we wszystko. Przygodówki, platformówki, symulatory, FPS, RPG. Znajdziecie mi jakieś takie fajne licytacje? Dodam, że mam czas tylko w weekend tak więc dobrze, jeżeli będą się kończyły piątek/sobota/niedziela. Nie wiem czy mogę to jakoś ustawić na allegro. Ja ogólnie zielony w tych sprawach, tata kupi to ze swojego konta ja jedynie hajs wykładam. Pozdrawiam, ciekawe propozycje like i 5 ;).

Opublikowano

Skoro masz 2500zł już gotowe to ja na Twoim miejscu bym poczekał pare miesięcy, już zapewne wyjdą jakieś slimy PS4, do tego czasu pewnie jeszcze troszkę kasy Ci wpadnie, to będziesz już miał zarówno pare gier na starcie, gry będą dostępne już w full hd 1080p, ale to twój wybór. Ja wybrałbym PS4 bez wątpienia ;)

Opublikowano

Kasa wpada mi co miesiąc więc się nie martwię. PS4 kupię jak wyjdzie nowszy model a na razie jak już pisałem chciałbym zaopatrzyć się w PS3. Jest masa gier w które chciałbym zagrać, tak więc jak ktoś znajdzie mi ciekawe oferty to dziękuję.

Opublikowano

Skoro masz 2500zł już gotowe to ja na Twoim miejscu bym poczekał pare miesięcy, już zapewne wyjdą jakieś slimy PS4, do tego czasu pewnie jeszcze troszkę kasy Ci wpadnie, to będziesz już miał zarówno pare gier na starcie, gry będą dostępne już w full hd 1080p, ale to twój wybór. Ja wybrałbym PS4 bez wątpienia ;)

slim za kilka miesięcy? Masz kolego fantazje :D ps3 miało premierę 2006 lub 2007 a 1 slimka była w 2010 roku wiec :D? Po za tym PS4 jest jak narzazie najmniej awaryjna konsolą, xbox 360 miał awaryjność na poziomie 16, ps3 4% a ps4 ma jak teraz 0.4% :)

Poczekaj z 3 miechy i jak z ps4 bd naprawdę ok bierz ja! Nie ma sensu marnować kasy na ps3.

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

Na GTA V poczekasz tak gdzieś do kwietnia/maja oczywiście mówimy o PS4 :) Na twoim miejscu brałbym PS4 do tego abonament PS+ na rok , BF4 , AC4 i CoD'a Ghosts ,ale twój wybór :) Choć teraz przeczytałem ,że jednak chyba GTA V nie będzie na najnowszą generację konsol ...

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

http://www.mediamarkt.pl/wroclaw-auchan-bielany/konsola-sony-playstation-3-super-slim-500-gb-move-starter-pack-sports-champions-2-move-fitness-uncharted-3,id-909106 

Konsola SONY Playstation 3 Super Slim 500 GB + Move Starter Pack + Sports Champions 2 + Move Fitness + Uncharted 3

Konsola z tym wszystkim kosztuje 1400 zł więc z twojego budżetu zostanie jeszcze mnóstwo na gry :) Polecam!

Sam jestem dumnym posiadaczem czarnulki,jak już ją kupisz to dodaj mnie na PSN :) Nick - Re3eli0n

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png

///tripipi

Opublikowano

Nie słuchaj tych up,PS4 to jak na razie taki bullshiet,że aż boli.

Problemy z :

-Przegrzewaniem

http://www.ps4site.pl/newsy/tak-sie-grzeje-ps4-zdjecia-kamera-termowizyjna/

- piszą,że można jej używać zimą w domu jako kaloryfera xD

-Wykonaniem dualshoca4

http://www.ps4site.pl/newsy/wyglada-na-to-ze-dualshock-4-to-tani-chinski-badziew/ 
 http://www.ps4site.pl/newsy/powazny-problem-z-kontrolerem-dualshock-4/

- tania,chińska guma :)

Mógłbym jeszcze powymieniać ale miejsca nie starczy xD

Kup PS3,a z zakupem 4 poczekaj tak z pół roku,może przez ten czas wprowadzą jakąś polepszoną wersję.Tak poza tym to na dzień dzisiejszy wybór gier na 4 jakoś dupy nie urywa.No może poza Killzone:Shadow Fall <3:)

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

@up nie dość, że double post to jeszcze wprowadzasz w błąd

Widać ,że na tym zdjęciu ,co niby guma z analoga odpada to jest nacięcie.

Nie musisz sie nawet przyglądać...

A to ,że się przegrzewa ,może się przegrzewać bo ma przecież zasilacz w środku ,czyż nie ?

Jeżeli w pokoju było 10-15 stopni to co sie dziwisz ,że świeci jak księżyc w nowiu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...