Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z klientem

-Janos-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mianowicie potrzebował bym aby ktoś zwinny bądź sprytny sprawił aby w tego clijenta

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

( dokładniej w clijenta z tego tematu) wprasować polskie znaki tz jeżeli w locale dam "10012 1250 pl" to wywala błąd loga i poszukuje osoby która zna jakąś dobrą działającą stronę ładnie spolszczoną pod metin 2 ( najlepiej z IS )

Również poszukuje map editora / creatora który umożliwi stwożenie mi czegoś podobnego do obrazka na tym obrazku

(chodzi o ten postument i o ten "ring" wokoło )

Opublikowano

Dobra zrobiłem teraz pytanie gdzie zmienić tło w logowaniu i tło ładowania i pasek i jak przekonwertować pliki dds na te metinowe chyba sue ( nie jestem pewien)

Opublikowano

Tło logowania:

1. Rozpakowujemy locale_pl
2. Wchodzimy tam gdzie rozpakowaliśmy locale_pl
3. Następnie wchodzimy w locale
4. Następnie wchodzimy w pl
5. Następnie wchodzimy w ui
6. Mamy tam login.jpg który możemy dowolnie edytować lub podmienić na twoje tło
7. Gdy już zedytujemy zapisujemy plik
8. Pakujesz locale_pl i wkładasz nowy locale_pl do pack

Pasek:

1. Rozpakowujemy ETC
2. Wchodzimy tam gdzie rozpakowaliśmy ETC
3. Następnie wchodzimy w ETC
4. Następnie wchodzimy w ymir work
5. Następnie wchodzimy w ui

6. Mamy tam ntroloading.dds który możemy dowolnie edytować lub podmienić na twój pasek
7. Gdy już zedytujemy zapisujemy plik
8. Pakujesz ETC i wkładasz nowy ETC do pack

Jeśli Ci pomogłem daj like

Opublikowano

Okey... Jak naprawić autopoty ( duża pota się nie włącza ) jak ustawić aby wszystkie żeczy w eq można było wywalić i większość zestakować. I bardzo ważne program do przerobienia mapy tak jak w 1 temacie oraz jak zrobić własny system ulepszeń ?? Widziałem to gdzieś kiedyś a teraz znaleść nie moge ( najlepiej z tym nowym systemem ) to samo z robieniem mikstur

Opublikowano

Okey... Jak naprawić autopoty ( duża pota się nie włącza ) jak ustawić aby wszystkie żeczy w eq można było wywalić i większość zestakować. I bardzo ważne program do przerobienia mapy tak jak w 1 temacie oraz jak zrobić własny system ulepszeń ?? Widziałem to gdzieś kiedyś a teraz znaleść nie moge ( najlepiej z tym nowym systemem ) to samo z robieniem mikstur

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2670211-release-official-crafting-system.html 

Od wywalania,sprzedaży jest antiflag musisz go zmienić

http://www.mpcforum.pl/topic/566655-tut-inne-spis-wszystkich-antiflag/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...