Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie MP7A1 Gold

dragoth11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest możliwośc zakupienia mp7a1 gold ? Bo powróciłem do gry po rocznej przerwie i wtedy mozna było zakupić ta broń w wersji gold , czy nadal jest taka możliwość ? A jeśli nie to pomóżcie mi wybrać jakąś inną broń ;)

Opublikowano

Aktualnie nie. Jednak możliwe że będzie taka opcja niedługo. Trzeba czekać i liczyć na niespodziankę, w końcu idą Święta ;)

Co do broni - mówisz że wracasz... Zobacz to:

Dostajesz takie retaile:
Enginner - P90
Medic - Medic kit 2
Sniper - mp5k
Assault - Flash bang
Heavy Trooper - mp5k

Wszystkie na 8 slot i na zawsze (retail).

A z broni które mogę Ci polecić to k1. Dla mnie najlepsza. A jeśli chcesz mp7 jakieś to tutaj:

http://en.warrock.nexoneu.com/Shop/item?category=weapons&branch=medic&page=1

Practical PKG. Jest mp7a1 snow + k1 gold + stamina.

Opublikowano

Niestety juz nie mozna :D.

wbij sobie 15 kupnow i wez premke, w jeden dzien mozesz wbic 5 kuponow.

i kup sobie zwykla mp7a1:D jesli masz wymagajacy lvl :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

a Waszym zdaniem lepszy będzie famas czy mp7a1 ? :D bo są bardzoo zróżniocowane opinie co do tego :)

wiesz za lezy na jakim trybie grasz itp.:P jak lubisz grać na dm to polecam Ci mp7a1 bo ma więcej ammo :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

chodzi mi bardziej czy w starci mp7a1 vs famas kto bedzie mial większe szanse ujść z zyciem ? :D wiem że liczą sie ruchy , poziom hp itd :D

która broń jest po prostu lepsza ;d

Opublikowano

Tak jak piszą użytkownicy wyżej wszystko zależy od skilla,

lecz jeśli popatrzeć na statystyki to Famas ma trochę większe DMG i recoil.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

To chyba sie wstrzymam z zakupem do świąt. Mam nadzieje że w święta bedzie możliwość zakupu mp7a1 gold , jak myślicie ? :D Bo ja troche mało okiełznany w temacie jestem :D

Opublikowano

Odnośnie MP7A1 Gold jak się nie mylę ostatni raz był w sprzedaży podczas migracji z G1 na nexona, prawda? Chociaż już sam nie wiem.

Bardziej w wyprzedaży liczyłbym na świąteczne paczki, świąteczne eventy itd.

Wyprzedaż broni również, lecz nie widzę tam MP7A1 gold, może cheetah :P

chodzi mi bardziej czy w starci mp7a1 vs famas kto bedzie mial większe szanse ujść z zyciem ? :D wiem że liczą sie ruchy , poziom hp itd :D

która broń jest po prostu lepsza ;d

Myślę, że większe szanse ma Famas bo jest szybszy i większy DMG raczej :P

Oczywiście do tego potrzebny jest skill, refleks, orientacja itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cieżki wybór ale poczekam do świąt może będzie jakis unikatowy famas/mp7a1 ;)

To do tego co jeszcze napisałeś- unikatowy Famas

Z tym nie będzie problemu, co jakiś czas jest tzw. famasiarnia, gdzie można kupić flagowe Famasy, kolorowe edycje typu Blue Famas, Gold Famas, Navy Famas itd.

z MP7A1 to inna bajka, lecz jeśli też chciałbyś Famasa to możesz poczekać! :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To chyba sie wstrzymam z zakupem do świąt. Mam nadzieje że w święta bedzie możliwość zakupu mp7a1 gold , jak myślicie ? :D Bo ja troche mało okiełznany w temacie jestem :D

Myślę że MP7A1 Gold będzie można zdobyć w walentynki. Ostatnio szperałem trochę w folderze WarRock'a i znalazłem tam coś takiego:

1386614041-U390167.png

Jak widzisz jest tam MP7A1 Gold oraz Medic Box, który jest dostępny tylko w walnetynki.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Myślę że MP7A1 Gold będzie można zdobyć w walentynki. Ostatnio szperałem trochę w folderze WarRock'a i znalazłem tam coś takiego:

1386614041-U390167.png

Jak widzisz jest tam MP7A1 Gold oraz Medic Box, który jest dostępny tylko w walnetynki.

Ten plik jest w kliencie bodajże od czasów G1... Te paczki sprzedawało właśnie G1 i nie ma się co tym sugerować bo nie ma żadnej pewności że taka wyprzedaż będzie miała miejsce. Mógłbym wam tutaj wstawić kilkadziesiąt takich nowości które znalazłem w kliencie. Nie siać fermentu, podajemy tylko potwierdzone informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...