Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Którą konsolę wybrać?

Härfmaal

Co wybrać?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Ty by? wybra?/wybra?e??

• XBOX 360 + p?atny XBOX Live Gold
    • PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałbym posłuchać głosu ludu w sprawie wybrania konsoli. Zamierzam zakup, ale nie wiem, jakiej.

Jak patrzę na pada do PS3 to rzygam, ale XBOX potrzebuje płatnego XBOX Live Gold, by grać przez sieć.

Więc obie strony u mnie mają wadę.

Postanowiłem zasugerować się trochę waszą opinią.

Zapraszam do brania udziału w ankiecie.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Opublikowano

Wolę jakiś starszy model, na te "nowej generacji" (XBOX One, PS4) nie stać mnie. Znaczy stać, ale gry wolałbym kupić, niż być piratem, a poszłoby na nie ~550zł. I akurat tysiak mi na konsolkę zostaje.

Opublikowano

Ja mam obie konsole, z tym że ps3 bez mova

W gry z multi (z wyjątkiem fify) gram i kupuje na ps3 a inne + gry na kinecta na xboxa

Lepiej mi się gra na padzie od xboxa + kinect którego uwielbiam, ale płatny xbox live zdecydowanie przeważa na strone ps3

Opublikowano

Ja wybrałem Xboxa bo nie interesuje mnie gra przez sieć. Xbox jest dużo tańszy no i ma wygodniejszego pada ( jak dla mnie ), więc sram na te całe " LiFe Gold " i ciesze się, że kupiłem taniej.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Polecam ci PS3 chociaż ja mam xbox'a i żałuje ponieważ nie chce mi się kupować XLG żeby grac w GTAO, na ps3 masz free neta :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Ale Xbox live gold można mieć za darmo... Wystarczy pomyśleć, poczytać o trialach xbox live gold. Teraz były kody za chipsy to można było sobie generować gdzieś tak 1 kod na 3-4 min

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Mam obie konsole - na początku też uważałem pada od ps3 za tragicznego, lecz z czasem stwierdziłem że jest równie dobry jak pad od Xboxa ;) Na Ps3 możesz pobrać fajne gry z Pss za darmo :D Np. Tekken Revolution :) A jeżeli chcesz używać kinecta/move to zdecydowanie lepszy kinect i wtedy wybierz xboxa ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...