Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]TV i laptop

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

szukam telewizora do 1300zl najlepiej 42cale chodzi mi do grania w majnkrafta,bf3 itp i czy takie granie jest dobre? nie zniszczy oczów??

i czy sa klawiatury bluetooth na akumulator?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

1. Jaką ma specyfikację ten laptop?

2. W jakiej odległości będziesz siedział od TV?

3. Za 1300zł to dobrych 32' szukać ze świecą, żeby robiły za monitor.

Opublikowano

Jak będziesz siedział w odległości takiej, jak przy zwykłym monitorze, to zapomnij o jakimkolwiek komforcie z gry i o niebolących oczach.

Najlepiej odpuść to sobie, jak nie chcesz nosić okularów, no chyba że będziesz siedział w większej odległości.

A co do klawiatury, to jak inaczej miałaby działać?

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up z klawiatura to chodziło o baterie na ładowanie a nie zwykle raz użyjesz i do segregacji

będę siedział ok 2,5m od tv

za 1300 widziałem 32 calowe z smart tv full HD itp a zresztą będą przeceny bo idą święta!

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Od siebie polecam LG 32LN5400. Kąty widzenia ma bardzo dobre, nie wyświetla poszarpanych czcionek(jak większość budżetowych TV podłączonych do kompa)

Opublikowano

Mi chodzi że na tv bede gral i do tv chciałbym podłączyć kabel hdmi a 32cale to nie za malo? Czy bede umial czytac komunikaty z gier?

Opublikowano

To już twój problem, chcesz giganta to musisz się do niego dostosować. Nikt nie mówił ze większe ma być lepsze i wygodniejsze w użytkowaniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...