Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przycinanie BF4

RageST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat zamknieto nie wiem dlaczego ;/

Problem polega na tym że gdy zagram 1 rundę w BF4 gra mi chodzi tak : http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Lecz gdy się zmieni mapa(Trwa długo ta sama) Gra zaczyna świrować , ścinać się nie da się celować i chodzić.

Sprzęt :

CPU : i5 4440

GPU : 650 Ti BOOST

RAM : 6GB

PSU : corsair 450W

SS z temperatur :

i

76561198122231440.png

Opublikowano

Ja mam owiele słabszego PC i taki problem mi się tez zdaży u mnie jest to spowodowane ramem jak niektórzy wiedzą Chrome zabiera strasznie dużo ramu wiec jeżeli nie zamknę przeglądarki to taki problem wystąpi jak zamknę problem znika wiec moze jakis proces zabiera ram(z czasem coraz więcej) i go nie zwalnia w chwili jego zamknięcia co może skończyć się przycinaniem i zawieszaniem gry

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Wyłączenie przeglądarki nic nie daje miałem Operę , Chrome teraz Mozillę i polecam mi to czasem pomaga ustawienie ALT + CTRL + DEL ----> Procesy ----> BF4(Prawy) ----> Zmień priorytet na WYSOKI . Czasem pomaga , a czasem nie . Ram 6 gb to jest dobra ilość ja mam

i5 3350p

4gb ram 1600 mhz kingston hyperx

gtx 650 ti boost

A polecam też ustawienie gry na ustawienia średnie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...